Příspěvek
od MadTom » 30 kvě 2023 08:17
Tohle je spíš na telefon - zavolej a domluvíme se. Jenom drobnost - jsem z Olomouce, tak aby to nebylo moc z ruky.
Co jsem to dělal teď ve 130ce, tak tam byl namontovaný přesněji řečeno naprasený nějaký dodatečný centrál, kde se vše rozpadalo pod rukama. Tak v rámci repase se to udělalo pořádně, zůstala mechanika ve dveřích, daly se nové motorky, nové dráty a nová jednotka alarmu, protože to bylo jednodušší, než do stávající přeletovávat chybějící relátko. Ovládání funguje jak klíčkem ve dveřích, tak dálkou.
U Pumy je sice "stejná" jednotka alarmu, ale jenom u těch prvních, následně dávali "kompatibilní", kde už jsou jiná střeva. Základní rozdíl je v použitém dálkovém ovladači. Pokud je tam ještě stejné jako u TD5ky, tak by to mělo jít úplně stejně, u novější jsem to nezjišťoval, co jsem tu taková auta měl, tak už centrál měli. Nicméně fungovat by to také mělo, oni to mají uděláno celkem jednoduše/hloupě, aby nemuseli dělat různé verze HW.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo