Něco mi na nerovnostech zezadu stále "zvoní" a když jsem hledal co je volné (jakoby podložky), našel jsem na vnitřní straně rámu, na pravém nosníku u zadní nápravy prorezlou díru!
Jakoby v oblasti nádobky, ale z opačné strany - ke středu auta. Úzká díra asi 10 cm délky.
Co s tím? Samozřejmě asi zavařit, ale měl jsem dojem, že mě auto přežije a najednou díra v nosném rámu! Stačí zvenku zakrýt a obvařit?
Stalo se to někomu?
Nafotím, jen nemám kde a kdy....
Díra v rámu
Moderátor: Miky_CZ
Díra v rámu
Discovery je životní styl.
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Re: Díra v rámu
U Defendrů běžný jev, u starých Discover a Rangů jsou díry v rámu už o něco vzácnější. Konstrukce rámu je ze dvou "Úček" narozdíl od Defa, který je ze čtyř plechů - víc svárů víc hníje. Disco a Range obyvkle začínají děravět pod demontovatelným příčníkem pod převodovkou. Všechno otázka údržby.
Mirko
Mirko
Re: Díra v rámu
Dík.
Nevím, jak to udržovat, resp. co pro to bylo uděláno před tím, než jsem ho koupil já. Nejspíš nic
Mám ho přes tři roky, ale je to r.v.1997, takže má své roky.
Vidím to na problém na STK + možná problém s namáháním. Ale do terénu nějak nejezdím, takže zabrat příliš nedostává....
Ta díra není ve sváru ale v ploše, na boční stěně.
Jak to tak cítím, nebude jediná nebo bude rám někde zatím jen neprožraný
Nevím, jak to udržovat, resp. co pro to bylo uděláno před tím, než jsem ho koupil já. Nejspíš nic

Mám ho přes tři roky, ale je to r.v.1997, takže má své roky.
Vidím to na problém na STK + možná problém s namáháním. Ale do terénu nějak nejezdím, takže zabrat příliš nedostává....
Ta díra není ve sváru ale v ploše, na boční stěně.
Jak to tak cítím, nebude jediná nebo bude rám někde zatím jen neprožraný

Discovery je životní styl.