Zdravim,
mam problem s radiom, siel som autom normalne fungovalo, zastavil som, vypol motor, zamkol. Neskor som siel znova autom, odomknem, nastupim a na radiu rovnaky cas ako ked som zamkol. Zamrzlo a nejde zapnut a ani nesvieti podsvietenie iba stale ten isty cas. Neviete co moze byt chyba? Mozem odpojit baterku aby som resetol? Alebo co moze byt chyba? Vdaka za odpoved.
Disco 3 radio
Moderátor: Miky_CZ
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Re: Disco 3 radio
Ze zaseknutým asi nic nenaděláš. Odpojil bych tu baterku. Ale dodržet min. 5min pro usnutí všech systémů.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
nestane sa nic ked odpojim baterku?Hubert píše:Ze zaseknutým asi nic nenaděláš. Odpojil bych tu baterku. Ale dodržet min. 5min pro usnutí všech systémů.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Někde je to tu popsáné že by se nemělo nic stát pokud počkáš těch 5 min.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6