... no sak to nemoze stihnut zhnit ked do roka vymenim 2-3 filtrekomin píše:No vidim ze to az taka zvlastnost nieje, to len Dano auto neumyva tak ho to obchadza
Palivovy filter zhnil.
Re: Palivovy filter zhnil.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
... dnes bolo male jubileumkomin píše:To mi je jasne pri tvojom rocnom najazde km
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Pekne, ale myslim ze min. do 500 by to mal v pohode dotiahnut ked unas maju fabie 1,4 bezne 450000 ked koncia 

LR DEFENDER 110 SW
Včera mi začala tést nafta přes ten plastový vypouštěcí "šroub". Nafta tekla jen při puštěném motoru (logické). Ríkám si, že asi povolený šroub, že ho v servisu asi neutáhli pořádně a cestou po D1- tankodrom se uvolnil. Jaké překvápko, když mi zústal "šroub" v ruce. Asi ho v servise načali a D1 dodělala. Než jsem to přetáh tesa páskou, tak jsem byl celej od nafty, No k popukání....
def. 110STW Td5, rv 2006
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
bohvie co z tej fabie zostalo origos;-)komin píše:Pekne, ale myslim ze min. do 500 by to mal v pohode dotiahnut ked unas maju fabie 1,4 bezne 450000 ked koncia
onehdá jsem jel ve fabii na 330 tkm a pokud vím nic podstatného na ní nebylo vyměněno, pouze vymlácené část přední nápravy, takže bych to tak špatně neviděl Martine.visby píše:bohvie co z tej fabie zostalo origos;-)komin píše:Pekne, ale myslim ze min. do 500 by to mal v pohode dotiahnut ked unas maju fabie 1,4 bezne 450000 ked koncia
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
V nasej firme
su ich s takym najazdom desiatky a mozem povedat ze fabia 1gen bolo jedno zo spolahlivejsich aut tejto nespolahlivej doby

LR DEFENDER 110 SW
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé je, když se po bývalých "služebácích" koukáš po bazarech, tak mají všechny najeto do 150tis.km

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
No vidíš jaké zázraky naše autobazary umíMOPADŽI píše:Zajímavé je, když se po bývalých "služebácích" koukáš po bazarech, tak mají všechny najeto do 150tis.km![]()
![]()

A nebo ti napíšou servisní knížka ANO a když tam přijedeš tak serviska je tak do 60-90 Tis. a pozáruce už nic.MOPADŽI píše:Zajímavé je, když se po bývalých "služebácích" koukáš po bazarech, tak mají všechny najeto do 150tis.km![]()
![]()
Zbytek si musíš už dobouchat sám