spotřeba okolo 13 až 14 l
Moderátor: Safraporte
spotřeba okolo 13 až 14 l
Ahoj admine je to tu super moc jsem se toho dozvěděl a zajima mě jestli spotřeba okolo 13 nebo 14 l u freelandra 1.8 16 V. r.v. 98 po mestě lehkou nohou je normalní nebo malinko větší popř. jak ji o neco zmenšit vím že je to tank a ten žere, ale vyjede kam kolivdíky moc za info.
Supr spotřeba
3x za sebou jsem tankoval a pokaždé spotřeba 8-9l,nehoním to ale zas abych to tlačil taky ne.Dnes 25l - 310km.To je supr na couračky.
Ahoj Maxseli. Jestli mně zrak nemýlí, máš mlhovky v nárazníku. \Nebo jenom nějaká samolepka ? Ahoj PetrMaxsel píše:Ahoj Dušane, mám taky 1.8 (98 ) a teď v zimě při popojíždění po městě, kdy se motor ani pořádně neohřeje, jsem taky na 13l. Na druhou stranu to na dálku s lehkou nohou umí i za 7l.
Pokud se nepletu, máš auto z bazaru v Třebíčí, taky jsem na něj koukal a byl pěknej...
Landy je pro fandy !!!
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Fórácká samolepkaPetr píše:Ahoj Maxseli. Jestli mně zrak nemýlí, máš mlhovky v nárazníku. \Nebo jenom nějaká samolepka ? Ahoj PetrMaxsel píše:Ahoj Dušane, mám taky 1.8 (98 ) a teď v zimě při popojíždění po městě, kdy se motor ani pořádně neohřeje, jsem taky na 13l. Na druhou stranu to na dálku s lehkou nohou umí i za 7l.
Pokud se nepletu, máš auto z bazaru v Třebíčí, taky jsem na něj koukal a byl pěknej...

Re: spotřeba okolo 13 až 14 l
1,8i , dlouhá trasa + lehká noha 6,5l/100 opakovaně. mix kolem 8,0 a krátká do práce 9,5 - 10.