Range Rover Classic

Classic, 1995, 2002, 2006, Sport
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vircil

Range Rover Classic

#1 Příspěvek od Vircil » 23 zář 2012 13:59

To že jsem blázen co se týče aut je jasné :D ale co mě nedávno napadlo je asi čistá magořina a chci jí buď úplně rozmluvit , nebo naopak , posvětit :D Už mě moc nebaví jezdit s těma alá novejma pekáčema ... a řekl jsem si že bych si dopřál "klasiku" tak proč se nedržet tohodle názvu :o) ož od malička po tomdle autě slintám :o) nikdy jsem netoužil po off-roadu, ale nakonec přicházim na to že bych si do terénu zejel ... ale z 90% bych chtěl to auto používat do práce , ne chatu na hory(občas odtahnout nějakej ten vlek) .. a prostě jezdit v classicu :o) Tak je to úplná magořina ? :o) Případně má tady snim někdo zkušenosti ? Jaké volit motory ? Nafta , benzín ? V případě benzínu je možné LPG ? :o) jaké jsou provozní náklady, jde vůbec někde sehnat v rozumném hezkém stavu krom anglie ? Prostě když budete mít chuť napsat , budu rád za každou odpověď a názor. Díky V

Rover
tel.: 736173373

Re: Range Rover Classic

#2 Příspěvek od Rover » 23 zář 2012 15:39

Je to super volba. Krásný RRC s motorem 300 Tdi je na prodej i tady na fóru. Jezdis klasikou a za devět litru nafty...
Country boy...

Mirko
auto: RRC´s
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Mirko » 23 zář 2012 16:37

Většinu odpovědi na tvé otázky najdeš zde:
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =8&t=13928" onclick="window.open(this.href);return false;

Dockar
auto: RRC 300 TDi

#4 Příspěvek od Dockar » 24 zář 2012 08:24

Rozmlouvat ti to asi nikdo nebude.Po různejch vozejkách včetně americký ludry s šetilitrovou V8 sem šáhnul po klasikovi s 300kou a mám ho den ode dne radši. Nejvíc mně potěšil známej, dyž mi řek, že teď mám poslední vyráběný chlapácký auto :mrgreen: V8 je V8, ale ten traktor je v tom srdcovka :mrgreen:
Dočkař momentálně bez Dočky
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej les-zahrada.net
Telefon: sedmtřitři sedmsetdvacetjedna dvadvasedm

Odpovědět