Momentálne pitvám mojho dedečka a rád by som ich oživil. Kým som ich občas používal tak až na mierne vyšší volnobeh to s nimi išlo dobre. Teraz keď mám pol motora mimo svoje pôvodné miesto a dávam to dokopy, chcel by som ich zahrnúť do týchto mojích plánov. Takže - čo bude s nimi najlepšie spraviť? Vymeniť ich alebo nájde sa tu niekto odvážny kto ich vie dať dokopy? Prípadne výmena za repas? (podla mňa asi najlepšia varianta)
Aj keď jazdím na LPG chcel by som si nechať v zálohe aj benzín a raz za čas mu dopriať správnu výživu.
Ďakujem za rady
Jak na to? - Zenith Stromberg
Re: Jak na to? - Zenith Stromberg
Daj se pěkně vyčistit
a někde sem viděl opravnou sadu
já měl v nich docela bordel 

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
- soson
- tel.: +421905917322
- auto: DI 200 TDI
zenith stromberg je jednoduchy karbec. potrebujes nove membrany, dve rovnako silne pruziny, skontrolovat tzv. tlmic pod hornym vickom a niekde v manueli je napisane zakladne nastavenie spocivajuce v otvoreni sedla ihiel. samozrejme predtym vela cistit, nastavovat hladinu v plavakovej komore a tesnit. drzim palce. skusenosti mam zo saabu 99 1974 zenith stromberg 1,75". Soson
DI, 250 TDI, proste improvizacia za jazdy...
- Macej
- tel.: 0944 528 535
- auto: 2xRRC
O tom či je to jednoduchý karbec si myslím svoje.... ale to najskôr kôli tomu že tomu systému naozaj "rozumiem"
Tlmič? To je taký ten válček ktorý je spojený s tou plastovou čapičkou kam by sa mal údajne dávať (v ozaj malom množtsve) olej?
Všetko na tom aute je tak jednoduché ale tie karbece mi pripadajú jak z NASA - nemôžem si pomôcť.
Každopádne ďakujem za rady. Pohladám si opravnú sadu a manuál a asi najlepšie bude keď to zverím niekomu kto už tieto karburátory kedysi videl

Všetko na tom aute je tak jednoduché ale tie karbece mi pripadajú jak z NASA - nemôžem si pomôcť.
Každopádne ďakujem za rady. Pohladám si opravnú sadu a manuál a asi najlepšie bude keď to zverím niekomu kto už tieto karburátory kedysi videl
Keď chceš zavolaj som zo Stupavy a karburátorom sa venujem 25 rokov Richard Bollo 0904 745 573Macej píše:O tom či je to jednoduchý karbec si myslím svoje.... ale to najskôr kôli tomu že tomu systému naozaj "rozumiem"Tlmič? To je taký ten válček ktorý je spojený s tou plastovou čapičkou kam by sa mal údajne dávať (v ozaj malom množtsve) olej?
LAND ROVER DISCOVERY ESQUIRE 300TDI automat
Keď chceš zavolaj som zo Stupavy a karburátorom sa venujem 25 rokov Richard Bollo 0904 745 573Macej píše:O tom či je to jednoduchý karbec si myslím svoje.... ale to najskôr kôli tomu že tomu systému naozaj "rozumiem"Tlmič? To je taký ten válček ktorý je spojený s tou plastovou čapičkou kam by sa mal údajne dávať (v ozaj malom množtsve) olej?
LAND ROVER DISCOVERY ESQUIRE 300TDI automat
- Macej
- tel.: 0944 528 535
- auto: 2xRRC
Skoro denne chodím okolo a nenapadlo ma to a pritom sa s mojím otcom poznáte ale nepripomenul mi to
. Určite sa ozvem. Ďakujem