rr p38 motor 4,6
rr p38 motor 4,6
zdravim vsechny chtel jsem se zeptat zda se da nejak zjisti praskli blok krom ze se sundaji hlavy ted jsem zjistil ze se mi asi zacla stracet voda v chladici soustave tak se bojim toho nejhorsiho ze bude praskli blok nemate nekdo stim nejakou skusenost jak by se to dala zjistit a kolik vody a jak rychle se straci dekuju vsem
Naposledy upravil(a) peti78 dne 07 říj 2012 17:07, celkem upraveno 1 x.
- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Re: rr p38 motor
A jaky motor?A hreje se to?Spata
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
Re: rr p38 motor
noto jsemtam nenapsal sorry je to 4,6 a motor se nehreje vsechno je uplne normalni prave
-
- tel.: 725722563
- auto: P38 4,6
Re: rr p38 motor 4,6
A neteče to někde ?
no prave ze vypada ze ne
- tomashan
- tel.: 0948777096
- auto: RR p38, D2
a nie je to skoro bezny problem s radiatorom a O kruzkamy ktore uz netesnia....teda aspon u mna to tak bolo len ja som mal iny motor tak je to tam mozno inak riesene...
koukni na víčko nádobky na chladící kapalinu, jestli není nafouklé, pokud jo zkus ho vyměnit. Řešili jsme to na naší druhé 4,6 . Jak se to natlakovalo šla voda přepadem.Další možností je detekční kapalina do nádobky, ukáže ti případný průsak. Pokud ani jedna z těchto možností se nepotvrdí, tak existuje detekční kapalina reagující buď s olejem nebo spalinami (nepamatuju si přesně).
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- peppino
- tel.: 606486252
- auto: LR DII Td5
Ja měl prasklej u td5.Bohužel se to zjistilo až po třetí demontáži hlavy,protože se tato možnost podcenila.Hlava byla totiž po utržený žhavičce tak dobitá,že tomu nikdo nechtěl věřit.Ale společný jmenovatel byla voda v oleji.Takže pokud je voda tam,šel bych po těsnění,hlava,blok.Jinak u jiného auta se mi strácela voda a nikde nepřibejvala a únik viditelný taky ne.V chladiči byla malá prasklinka,takže voda unikala jen při ohřátí a zároveň se na teplým chladiči stačila odpařit.
Pokud něco funguje,nebojte se použít kurvítko!
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Ohmatej si hadici k chladiči, jestli není přetlakovaná.
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
hadice nejsou natlakovane ale vcera jsem prolezl spoje hadic a nasel jsem ze z hadice na odrev sani to kape a primo na sani a tan se to vypari je tam zeleny flek od frydexu tak jsem to dotahnul a uvidim budu dal pozorovat jestli se jeste bude stracet ale diky vsem