v poslednej dobe mi coraz viac vibruje auto, citit to ked pridavam ale hlavne ked brzdim motorom. akonahle pridam pri brzdeni motorom trochu plyn, tak to prestane...
auto moze ist 130km/h a ak motor prudsie nezabera, alebo nebrzdi tak to nevibruje. najviac je to citit pri brzdeni motorom na dvojke/trojke.
kardanove krize by vibrovali stale (aspon co som mal predtym znicene krize), hardyna je v poriadku, rovnako na ziadnom kardane nemam volu. napada ma dvojhmotnostny zotrvacnik. moze to byt on?
Vibracie Disco2 - pridavanie/brzdenie motorom
Moderátor: Miky_CZ
Re: Vibracie Disco2 - pridavanie/brzdenie motorom
Dvojhmota nie - pozri dobre tie kardany a unášače na prevodovke a difoch - či nemajú vôľu.. Mne robilo to isté a vymenil som kríže na prednom kardane a bolo po probléme.. ale všetko je možné...
Range Rover Classic 300Tdi , Range Rover Classic vogue s 2,5TD
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Taky bych podezrival kardany, jak jsou na tom krize se obcas muze projevit az kdyz vyndas cely kardan. Ja bych vyndal predni kardan a uvidel bych.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Když vyndáš oba kardany a rozjedeš to na těch 130km/h a bude ti to stále vibrovat, tak to znamená, že už máš ošoupané podrážky od bot, z toho jak to tlačíš. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
dufal som, ze mi poviete nieco ine;-)
ok, cez vikend sa pustim do laborovania...
ok, cez vikend sa pustim do laborovania...
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
nemusí to být nutně kříže a může to být také středový čep v dvojkžíži.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.