jak vyndat gumy kolem čelního skla DI 300tdi?
Moderátor: Miky_CZ
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
jak vyndat gumy kolem čelního skla DI 300tdi?
jak vyndat gumy kolem čelního skla DI 300tdi bez poskozeni?
Je na to nejaky figl?
Je na to nejaky figl?
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- dabartos
- auto: DI-200TDI , Free 1.8
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak vyndat gumy kolem čelního skla DI 300tdi?
Blbě.... ta guma může bejt přilepená lepidlem na okna a to drží jak cyp...
http://WWW.DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud se nepletu (při výměně mě k tomu nechtěli pustit), tak je vevnitř ještě hliníkový profil a ten zpravidla dostane dost na prdel....
Netuším, jestli to jde rozebrat bez poškození lemování a se sklem vcelku, nebo jen po jeho rozbití.
Nicméně, zrovna mě to trápí, prasklo mi sklo (samo?) v rožku vpravo a vevnitř....
Ulomil se roh....nechápu.
Netuším, jestli to jde rozebrat bez poškození lemování a se sklem vcelku, nebo jen po jeho rozbití.
Nicméně, zrovna mě to trápí, prasklo mi sklo (samo?) v rožku vpravo a vevnitř....

Discovery je životní styl.
- Kanec
- tel.: 732323452
- auto: LR Disco 300Tdi
Normálně se lišty sundat moc nedaj většinou jsou ještě přilepený na lepidle na okno. A při sundavání je ohneš a zpátky už srovnat nejdou. Jediná varinta je okno vyříznout zevnitř a pak by mohli jít z okna sundat ale je blbý že bys musel vyndat palubku. Já to nechával dělat v servise a nebyly z toho moc šťastný a to dávali ty lišty nový.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Mě tu boční lištu sundal ukrajinský stromek ( větev ) a nedělalo mu to zjevně žádný problém
jezdím bez ní a zádný problém nevidím .....

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
No me jedna sla uplne sama, temer odpadla a druha drzi tak, ze nesla oddelat... Co vim, tak bez poskozeni tech list to temer nejde udelat...
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
Já nato mám takovýdle nože https://katalog.wuerth.cz/skrabka-sada- ... 696-511-3/" onclick="window.open(this.href);return false;
Má to svý stinný stránky může prasknout sklo a poškrábeš někdy o okení rám dělám to většinou na bouračkách kde to nevadí.
A taky k tomu musí bejt přístup.
Má to svý stinný stránky může prasknout sklo a poškrábeš někdy o okení rám dělám to většinou na bouračkách kde to nevadí.
A taky k tomu musí bejt přístup.
Vyndání čelního skla v klasické gumě a bez lepidla atd. je dosti náročné na zručnost , Spíš je otázkou co chceš raději zachránit , Pokud sklo, tak je radno odříznout gumu ,nebot když se to moc neumí tak je dosti reálné že nakonec praskne sklo.
ten co zde způsobil paniku
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
to sklo je nalepene, zvenku je jsou tam vlozene 4 gumy. sklo je ve spatnm stavu, potrebuji prodat ty gumyRover CK píše:Vyndání čelního skla v klasické gumě a bez lepidla atd. je dosti náročné na zručnost , Spíš je otázkou co chceš raději zachránit , Pokud sklo, tak je radno odříznout gumu ,nebot když se to moc neumí tak je dosti reálné že nakonec praskne sklo.
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
no tak to bych na to sklo byl asi zlý, aby práce odsejpala bych nejspíš použil svoje oblíbené kladívkoMiky_CZ píše:to sklo je nalepene, zvenku je jsou tam vlozene 4 gumy. sklo je ve spatnm stavu, potrebuji prodat ty gumyRover CK píše:Vyndání čelního skla v klasické gumě a bez lepidla atd. je dosti náročné na zručnost , Spíš je otázkou co chceš raději zachránit , Pokud sklo, tak je radno odříznout gumu ,nebot když se to moc neumí tak je dosti reálné že nakonec praskne sklo.

ten co zde způsobil paniku