1998, automat...Chvilku na ní budeme trénovat opravy a potom ji možná kuchnu a Defík dostane automat.

Moderátor: Miky_CZ
Ne ne je tam manuál, nesnáším nedokonalé automatické převodovky od LR:lol:Johny R píše:To bude ta V8 s automatem? Dobrý! Jen pro informaci tu převodovku ještě máš? http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... di#p203837" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak do ní dej ten manuál z Defa a zase ji prodej.cyril píše:Tak jsem zase nevydržel a koupil další nezbytnost...![]()
1998, automat...Chvilku na ní budeme trénovat opravy a potom ji možná kuchnu a Defík dostane automat.. Je mi jí skoro líto. Na českých dokladech, s klimou....hmmm.
v tom případě to může být akce kulový blesk a ještě se naučíte rapasovat převodovky...Hubert píše:Tak do ní dej ten manuál z Defa a zase ji prodej.cyril píše:Tak jsem zase nevydržel a koupil další nezbytnost...![]()
1998, automat...Chvilku na ní budeme trénovat opravy a potom ji možná kuchnu a Defík dostane automat.. Je mi jí skoro líto. Na českých dokladech, s klimou....hmmm.
Ano to je on. Musel jsem dořešit uchycení serva, altíku a dvě jiné řemenice, ale už naštěstí vrčíNeklan píše:Luboši, to je ten motor ode mě?
Jinak na klasický 4-kvalt automat ZF nedám dopustit, konec konců, není to převodovka LR...
cyril píše:Tak jsem zase nevydržel a koupil další nezbytnost...![]()
Jedeme se asi podívat na Camelku do Prachatic....brudr píše:cyril píše:Tak jsem zase nevydržel a koupil další nezbytnost...![]()
A s cim bude jezdit chudak synovec
Tak ta je luxusníPatrikM píše:Tak troochu sme pokročili