Kolik je tu tichých bláznů?

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
toruk
tel.: 777881473
auto: D II

Re: Kolik je tu tichých bláznů?

#321 Příspěvek od toruk » 01 lis 2012 22:51

jojo,achjo :punch
Přílohy
DSCF3240-002.JPG
Dvakrát do jedné řeky nevstoupíš.

toruk

#322 Příspěvek od toruk » 01 lis 2012 23:06

lumberjack píše:Kdysi dávno sem jezdil s dědou jako malej smrad na ryby. Většinou na Slapy, kdy to tam vypadalo jinak než dneska. Pak sem jezdil sám a rád. Kamkoliv. Rybník, řeku, jezero, přehradu. Postupem času mi vadilo, že se kolem mě válí čím dál víc bordelu. Podle řádu jsem vždy uklidil místo před i po rybolovu, takže sem většinou uklízel bordel po jinejch. Byl sem takovej ten rybář, co se kochal krajinou a záběry moc nesledoval i přes to sem měl celkem pěkný úlovky. Jako dneska si pamatuju, když sem seděl u řeky, zima už byla a přihopsal ke mě zajíc a sednul si vedle mě. Koukali sme na sebe já se usmíval, on si myslel nevim co a asi po minutě odhopsal pryč... Tohle mě bavilo předevšim. Pak jsem jednou naslepo vyjel na řeku. Sednul si a chytal a pak přišel strejc a huláká na mě, že to je jeho místo ať vypadnu. Usmál jsem se a povídám, že to neni jeho místo, že sem tam byl dřív a že to může pro jednou vydržet. Začal mi vulgárně nadávat a co si to dovoluju, že on tam chytá už přes 30 let. Smutný, že sebou měl malýho vnoučka. Začal mi naschvál házet kameny do vody a dělat různý hovadiny. Tak sem si v klidu sbalil věci, na kloučka se usmál, v duchu se zaradoval jakýho sem měl dědu já a už na ryby v životě nevyrazil. Proč se ve svym volnym čase ještě rozčilovat s kreténama... Mám mezi rybářema většinu dobrejch kamarádů, nechápu, proč se musí vždycky někde objevit dement, co to zkazí ostatním. Ale ocenit poctivě chycenou rybu dokážu a hlavatku, hmmm tu sem ani nikdy neviděl :-) Tak vám přeju Petrův zdar a hlavně co nejmíň blbců v okolí...

blbci jsou všude, to se nedá nic dělat. Díky, budem se bránit.
PS: nejvíc mě ničí to zmenšování fotek. To je dřina, když máš jen picaso
Přílohy
DSCF3311 – kopie.JPG

Tonda D
tel.: +421903454708
auto: Freelander 1.8

#323 Příspěvek od Tonda D » 02 lis 2012 09:24

toruk píše:
fugín píše:Celkem tam dnes byly pruty 4 a v marině dva chlapi a jeden pes,no ale ten pes papíry nemá i když by je klidně mít mohl,protože opravdu neznám jinýho tvora který by tak spolehlivě hlásil každý záběr.... Jo tam je opravdu krásně,každý ráno tam chodí do potoka pít srny a ledňáček na špici prutu je běžná věc. Na tohle místo chodím už téměř 30 let a po revoluci sem si dokonce ten kousek ráje na zemi i koupil.

chápu tvoje pocity. Ale na druhou stranu, patří maringotky, auta, chatky atd. do těsné blízkosti řeky, která je vlastně všech ? Od břehu na dohled by žádná stavba neměla stát a nikdo by neměl mít vlastnické právo na příbřežní pozemek, navíc v zátopovém a zásakovém pásmu. Chceš chatu u vody ? Vykopej si rybník a zaplať ho.
Nechci prudit, bylo to jenom malé zamyšlení nad současnou a budoucí situací kolem našich řek a nádrží, kde pobřežní porost ustupuje cyklostezkám, penzionům, aqaparkům , maringotkám oploceným až do vody atd.
Teď tam máš maringotku sám. Až budeš mít dvacet sousedů, jak to dopadne se srnčím, ledňáčkama a třeba taky s rybama ?
Nemyslím si,že by rybári so svojimi chatkami narobili toľko škody,keď sa správajú,ako ľudia. Podľa mňa,umelo vysadení bobry narobia omnoho viac škody!!! Hlavne,keď sú premnožení,ako na Morave!!! Čo sa týka chatiek,prečo nie. V Rakúsku je to úplne normálne!!! To len tu sa všetci hrajú na veľkých ochranárov,ale radšej by si mali posvietiť na tých,čo skutočne prírodu ničia a nie na rybárov,ktorí po týchto ľuďoch ešte odpratávajú hromady bordelu!!! A nie len z brehov,ale aj z vody!!!

toruk

#324 Příspěvek od toruk » 02 lis 2012 11:48

[quote="Tonda
Nemyslím si,že by rybári so svojimi chatkami narobili toľko škody,keď sa správajú,ako ľudia. Podľa mňa,umelo vysadení bobry narobia omnoho viac škody!!! Hlavne,keď sú premnožení,ako na Morave!!! Čo sa týka chatiek,prečo nie. V Rakúsku je to úplne normálne!!! To len tu sa všetci hrajú na veľkých ochranárov,ale radšej by si mali posvietiť na tých,čo skutočne prírodu ničia a nie na rybárov,ktorí po týchto ľuďoch ešte odpratávajú hromady bordelu!!! A nie len z brehov,ale aj z vody!!![/quote]

tyjó, tolik vykřičníků jsem ještě nenapsal myslím od doby, co umím psát :D
To je nadlouho, my to nevyřešíme. Dem radši na ryby, ne ? :coffee
Přílohy
Kopie - Kopie - Kopie - 2007_09200018.JPG

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#325 Příspěvek od Tim » 02 lis 2012 17:45

fugín píše:Celkem tam dnes byly pruty 4 a v marině dva chlapi a jeden pes,no ale ten pes papíry nemá i když by je klidně mít mohl,protože opravdu neznám jinýho tvora který by tak spolehlivě hlásil každý záběr.... Jo tam je opravdu krásně,každý ráno tam chodí do potoka pít srny a ledňáček na špici prutu je běžná věc. Na tohle místo chodím už téměř 30 let a po revoluci sem si dokonce ten kousek ráje na zemi i koupil.
To je paráda :yes

Táta má marínu u Staňkovského rybníka kousek od Chlumu u Třeboně, je na strategickém místě cca. 10m od vody a cca. 30m od stánku s pivem :chuckle Ale mám to tam asi 180 km tak jsem tam byl jen dvakrát zatím :blush Je tam dost sumíků a pěkní candáti.

Jináč bordel kolem vody a chování některých "rybářů" mne inspirovalo k tomu, že si příští rok k lesní a myslivecké stráži chci udělat ještě rybářskou stráž... Štve mne to, co po sobě někteří u vody nechávají a také to, že po nasazení kapříků jich někteří mají plné kufry a za dva měsíce řvou, že není co chytat... :devil
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Krasty

#326 Příspěvek od Krasty » 05 lis 2012 07:17

Tim píše:

Táta má marínu u Staňkovského rybníka kousek od Chlumu u Třeboně, je na strategickém místě cca. 10m od vody a cca. 30m od stánku s pivem :chuckle Ale mám to tam asi 180 km tak jsem tam byl jen dvakrát zatím :blush Je tam dost sumíků a pěkní candáti.

Jináč bordel kolem vody a chování některých "rybářů" mne inspirovalo k tomu, že si příští rok k lesní a myslivecké stráži chci udělat ještě rybářskou stráž... Štve mne to, co po sobě někteří u vody nechávají a také to, že po nasazení kapříků jich někteří mají plné kufry a za dva měsíce řvou, že není co chytat... :devil
Tak to se podivej, pripadne muzes pridat komentar na:
http://rybolovstankov.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Rybarska straz jako takova ti je na Stankove na nic. Kazdej rybar (teda spise rybar-prase) trochu znalej pravidel te "vyfakuje", kdyz na nej ukazes placku. No a taky je potreba, aby bylo tak 5 a vice chlapu a minimalne nejakej vetsi hafan. Letos se tam i strilelo! (sice jen plynovou, ale stejne)
Ja pochazim odsud a mohl bych ti vypravet...ale chci mit klidny pondeli
Freelander 1 2,0 Tcie, 5 dv. rok 1998
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993

Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)

Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

#327 Příspěvek od Safraporte » 05 lis 2012 09:35

Na Staňkovák jsem chtěl vyrazit už před dvěma lety, ale po informacích co jsem dostal, mě přešla chuť.

Pro rok 2013 přemýšlím jestli koupit celorepublikovou a zkusit nějaký revír mimo Západní Čechy, ale jet někam na blind s neznalostí místních podmínek je poslední dobou dost na pikaču a hrozí tam vysoceprocentuální možnost fiaska (ať už co do zajištění místa pro chytání, tak i chytání samotného).

Tim

#328 Příspěvek od Tim » 05 lis 2012 16:08

Díky za odkaz Krasty, ačkoli počtení nic moc :cry Koukal jsem, že tam také přispíváš "dobrými zprávami"... Nicméně já to asi špatně napsal. RS si nechci dělat kvůli Staňkováku, protože tam moc času netrávím. Jde mi o tenhle revír (http://www.mrk.cz/rybarske-reviry.php?id=1835" onclick="window.open(this.href);return false;), konkrétně o rybník Knížecí, který mám de facto za barákem. Nechci nikoho buzerovat za blbosti, ale mrzí mne, že přesto že rybník nebyl 40 let vypuštěný, má přes 12 ha a místní kluci se o něj i obsádku fakt starají, je chycení kapra 50cm+ zázrakem, o kterém se dlouho mluví... Je to proto, že po nasazení kaprů rybník doslova oblehnou "rybáři", kteří se nestydí vzít si za den 15 i více kaprů :!: No a za dva měsíce není skorem co chytat... Chtěl bych tomu udělat aspoň trochu přítrž... Mimoslovní výměny názorů se nebojím a zbrojní pas mám, i toho psa, akorát děsně blbýho :D Vím, že na Skalce po sobě předloni stříleli...

Zpět ke Staňkováku.
Byl jsem tam dvakrát s tátou a s chlapama, co jsou ve výboru MO Mariánské Lázně. Jsou to lidé, kterým koníček přerostl v práci, na rybaření jako takové nemají moc času, rybího masa mají dost, takže mezi námi se tam žádné prasárny nedělali, bylo to fajn, jen je potřeba si před odjezdem s nimi zarezervovat místo v protialkoholní léčebně :chuckle Jezdili jsme do kempu "U Kosů", rybářů tam moc nebylo a žádných neřestí jsem si nevšiml, ale věřím, že na tak velkém a frekventovaném rybníce se toho dost najde... A když jsme chtěli mít klid, jeli jsme loďkou jinam..

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Tim

#329 Příspěvek od Tim » 05 lis 2012 16:21

fugín píše:
Tim píše:Tak to je nádhera, jen tak dál. Kamarád byl teď v Letinech a říkal,že nic moc. A u nás na svazovým rybníce (Knížecí) nejdou ani cejni. Včera jsem ale u hladiny viděl jezdit amury (a pěkný), tak je zkusím na hladině na rohlík.
Jestli jezdí ty amuři těsně pod hladinou tak ti plovoucí rohlík pravděpodobně moc nepomůže. Zkus konopný extrudy (potápivý zelený). Poradil mě to jeden kolega v montáži s bublinou forpas cca 35 cm,mě to funguje. Vloni sem jich takhle na svazovce pár dostal v pravý poledne i v letních teplotách kdy jen letargicky míjí jiné nástrahy. Za vyzkoušení nic nedáš. Teda vlastně asi 50 kaček za ty extrudy,mě se osvědčily i konopný rohlíkáče v silikonovým kroužku pod háčkem.
Čoveče, to jsem zapomněl napsat. Amura jsem sice už nechytil, ale zkoušel jsem ten způsob "těsně pod hladinou" a povedlo se pár pěkných (na zdejší poměry) kaprů :yes

fugín
tel.: 777001161
auto: ex free 1,8/Disco2

#330 Příspěvek od fugín » 05 lis 2012 18:39

příští rok to vyjde...
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá

Krasty

#331 Příspěvek od Krasty » 06 lis 2012 07:15

Tim píše:Díky za odkaz Krasty, ačkoli počtení nic moc :cry Koukal jsem, že tam také přispíváš "dobrými zprávami"... Nicméně já to asi špatně napsal. RS si nechci dělat kvůli Staňkováku, protože tam moc času netrávím. Jde mi o tenhle revír (http://www.mrk.cz/rybarske-reviry.php?id=1835" onclick="window.open(this.href);return false;), konkrétně o rybník Knížecí, který mám de facto za barákem. Nechci nikoho buzerovat za blbosti, ale mrzí mne, že přesto že rybník nebyl 40 let vypuštěný, má přes 12 ha a místní kluci se o něj i obsádku fakt starají, je chycení kapra 50cm+ zázrakem, o kterém se dlouho mluví... Je to proto, že po nasazení kaprů rybník doslova oblehnou "rybáři", kteří se nestydí vzít si za den 15 i více kaprů :!: No a za dva měsíce není skorem co chytat... Chtěl bych tomu udělat aspoň trochu přítrž... Mimoslovní výměny názorů se nebojím a zbrojní pas mám, i toho psa, akorát děsně blbýho :D Vím, že na Skalce po sobě předloni stříleli...

Zpět ke Staňkováku.
Byl jsem tam dvakrát s tátou a s chlapama, co jsou ve výboru MO Mariánské Lázně. Jsou to lidé, kterým koníček přerostl v práci, na rybaření jako takové nemají moc času, rybího masa mají dost, takže mezi námi se tam žádné prasárny nedělali, bylo to fajn, jen je potřeba si před odjezdem s nimi zarezervovat místo v protialkoholní léčebně :chuckle Jezdili jsme do kempu "U Kosů", rybářů tam moc nebylo a žádných neřestí jsem si nevšiml, ale věřím, že na tak velkém a frekventovaném rybníce se toho dost najde... A když jsme chtěli mít klid, jeli jsme loďkou jinam..
Ten web je kamose a teprve se rozjizdi, ale uz se nekteri chytaji za rypak (hlavne majitel toho skutru z fotky, ktery tam vesele v dubnu s kamosema vlaci). Ja jsem u RS a oproti Stankovaku jsou svazove reviry nechci rict uplne bez problemu, ale na dobre urovni.

fugín

#332 Příspěvek od fugín » 06 lis 2012 09:30

Tim píše:

Time tu RS ti chválím. Já bych to asi dělat nemohl. Hádám že tak max. do půl roka bych byl zavřenej za ublížení na zdraví... :rofl .
Jinak ten stan co sem vymejšlel za free kvůli přespání u vody je hotovej,letos už si ho asi neužiju ale příští sezonu mu dám pokouřit :skleb . Fotky sem hodil do :spaní ve free1:

Tim

#333 Příspěvek od Tim » 06 lis 2012 15:28

fugín píše:Time tu RS ti chválím. Já bych to asi dělat nemohl. Hádám že tak max. do půl roka bych byl zavřenej za ublížení na zdraví... :rofl .
Jinak ten stan co sem vymejšlel za free kvůli přespání u vody je hotovej,letos už si ho asi neužiju ale příští sezonu mu dám pokouřit :skleb . Fotky sem hodil do :spaní ve free1:
Já se toho taky trochu bojím. Mám totiž asi nějakej ten Napoleonskej syndrom, nebo jak se tomu říká. Jak jsem malej, tak jsem děsně vzteklej :rofl Ne, jsem mírumilovnej člověk, akorát nesnáším zmr*y a když jsou ještě k tomu drzí nebo arogantní, tak mi občas přeskočí a neznam se...
Hlavně ještě nevím, co všechno to obnáší, dneska mám rande s kamarádem, kterej mi o tom trochu udělá představu. Jestli to bude jen zpoloviny takový, jako dělat vyšší myslivecký zkoušky, tak si to možná rozmyslím :D A taky se bojím toho, že budu tak trochu nepoctivá stráž. :bandit

To spaní ve free máš hezký, koukal jsem na to :yes Já nic takového nepotřebuju, při mé postavě se do friťáka natáhnu na zadní sedačky :chuckle :chuckle

fugín

#334 Příspěvek od fugín » 06 lis 2012 16:49

Na zadní sedačky???? To by si musel bejt jak liliput :rofl . Hele jak je to u vás s bivakama? Teď mě napadlo :idea: ...... kdyby si to stihl s těma zkouškama do příštího léta,a já tam k vám na nějakej ten revír dorazil na pár dní i s tou bejkárnou na spaní a soudkem pivínka s centrálou a chlazením....... taky by si mě hnal od vody sviňským krokem? :hmm:

Krasty

#335 Příspěvek od Krasty » 07 lis 2012 08:03

Tim píše:
fugín píše:Time tu RS ti chválím. Já bych to asi dělat nemohl. Hádám že tak max. do půl roka bych byl zavřenej za ublížení na zdraví... :rofl .
Já se toho taky trochu bojím. Mám totiž asi nějakej ten Napoleonskej syndrom, nebo jak se tomu říká. Jak jsem malej, tak jsem děsně vzteklej :rofl Ne, jsem mírumilovnej člověk, akorát nesnáším zmr*y a když jsou ještě k tomu drzí nebo arogantní, tak mi občas přeskočí a neznam se...
Hlavně ještě nevím, co všechno to obnáší, dneska mám rande s kamarádem, kterej mi o tom trochu udělá představu. Jestli to bude jen zpoloviny takový, jako dělat vyšší myslivecký zkoušky, tak si to možná rozmyslím :D A taky se bojím toho, že budu tak trochu nepoctivá stráž. :bandit

To spaní ve free máš hezký, koukal jsem na to :yes Já nic takového nepotřebuju, při mé postavě se do friťáka natáhnu na zadní sedačky :chuckle :chuckle
Kdyz jsem delal zkousky na RS ja asi pred 5ti lety, tak to bylo neco nazpusob poctivych zkousek, co drive bylo potreba udelat, kdyz si chtel mit povolenku. Vlastne umet to, co je v radu + par zakladnich obecnych paragrafu a samozrejme poznavacka ryb. Asi je to v kazdem kraji jinak, ale nemyslim si, ze te budou nutit ucit se treba latinsky nazvy a tak. Myslivecky zkousky, to je trochu jina dimenze....
To, ze je clovek vzteklej neni tim, jestli je malej nebo ne, ale je vzteklej z toho, co vidi....to proste normalniho cloveka v klidu nechat nemuze.

Tim

#336 Příspěvek od Tim » 07 lis 2012 15:37

fugín píše:Na zadní sedačky???? To by si musel bejt jak liliput :rofl . Hele jak je to u vás s bivakama? Teď mě napadlo :idea: ...... kdyby si to stihl s těma zkouškama do příštího léta,a já tam k vám na nějakej ten revír dorazil na pár dní i s tou bejkárnou na spaní a soudkem pivínka s centrálou a chlazením....... taky by si mě hnal od vody sviňským krokem? :hmm:
No právě nehnal... Jsem psal, že asi budu nepoctivá stráž :blush Teda hlavně je to jedno, protože Tvůj přístřešek nemá podlážku, nemůže Ti na něj říci nikdo nic :dance A já bivaky u vody prosazuji, lepší nenápadný bivak než červený TESCOstan. Ale stejně jsou zákony, jejichž důvod moje hlava nějak nebere a nehodlám se jimi zaobírat, nebo je dokonce prosazovat. Například zákaz bójí označujících krmné místo. Proč??? Zakázal bych "samodomo" bójky, protože důvod je údajně ten, že je lidi nechávají na hladině. Osobně si myslím, že kdyby povolili tyčové bójky, jejichž cena je okolo 1000,-Kč, každý by si ji rád vytáhl. Prostě za něco takového odmítám lidi buzerovat :hmm:
Krasty píše: To, ze je clovek vzteklej neni tim, jestli je malej nebo ne, ale je vzteklej z toho, co vidi....to proste normalniho cloveka v klidu nechat nemuze.
To je asi fakt.
S tou stráží to ale vidím bledě, včera mi bylo sděleno, že MO tady u nás stráž úplně zrušila a že by mne museli zvolit. Ale já tam všecky znam, tak je snad ukecam :sun
Ty zkoušky říkáš nejsou tak těžký??? Latinský názvy mi nevaději, ze zoologie si z nich ještě 95% pamatuju, nejsem ze školy tak dlouho :Pohoda: Akorát se bojím těch paragrafů, když jsem si dělal vyšší myslivecký (takový upgrade klasických zkoušek z myslivosti), tak jsem se to půl roku učil a pak mi dva roky trvalo, než jsem to z tý hlavy vychlastal ven, aby se mně tam zas vešlo něco jinčího :rofl

Krasty

#337 Příspěvek od Krasty » 09 lis 2012 08:09

Tim píše:
fugín píše:Na zadní sedačky???? To by si musel bejt jak liliput :rofl . Hele jak je to u vás s bivakama? Teď mě napadlo :idea: ...... kdyby si to stihl s těma zkouškama do příštího léta,a já tam k vám na nějakej ten revír dorazil na pár dní i s tou bejkárnou na spaní a soudkem pivínka s centrálou a chlazením....... taky by si mě hnal od vody sviňským krokem? :hmm:
No právě nehnal... Jsem psal, že asi budu nepoctivá stráž :blush Teda hlavně je to jedno, protože Tvůj přístřešek nemá podlážku, nemůže Ti na něj říci nikdo nic :dance A já bivaky u vody prosazuji, lepší nenápadný bivak než červený TESCOstan. Ale stejně jsou zákony, jejichž důvod moje hlava nějak nebere a nehodlám se jimi zaobírat, nebo je dokonce prosazovat. Například zákaz bójí označujících krmné místo. Proč??? Zakázal bych "samodomo" bójky, protože důvod je údajně ten, že je lidi nechávají na hladině. Osobně si myslím, že kdyby povolili tyčové bójky, jejichž cena je okolo 1000,-Kč, každý by si ji rád vytáhl. Prostě za něco takového odmítám lidi buzerovat :hmm:
Krasty píše: To, ze je clovek vzteklej neni tim, jestli je malej nebo ne, ale je vzteklej z toho, co vidi....to proste normalniho cloveka v klidu nechat nemuze.
To je asi fakt.
S tou stráží to ale vidím bledě, včera mi bylo sděleno, že MO tady u nás stráž úplně zrušila a že by mne museli zvolit. Ale já tam všecky znam, tak je snad ukecam :sun
Ty zkoušky říkáš nejsou tak těžký??? Latinský názvy mi nevaději, ze zoologie si z nich ještě 95% pamatuju, nejsem ze školy tak dlouho :Pohoda: Akorát se bojím těch paragrafů, když jsem si dělal vyšší myslivecký (takový upgrade klasických zkoušek z myslivosti), tak jsem se to půl roku učil a pak mi dva roky trvalo, než jsem to z tý hlavy vychlastal ven, aby se mně tam zas vešlo něco jinčího :rofl
Je pravda, ze te musi nejaka organizace "navrhnout", clovek sam si ty zkousky pro sebe jen tak udelat nemuze. A z ty zkousky fakt strach nemej....Pokud mas tu myslivost, tak u tebe to nebude problem.

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

#338 Příspěvek od Safraporte » 24 lis 2012 20:09

To už nikdo nechodíte na ryby, že to tu tak usnulo?

Já byl včera na rybářské ,,výstavě" Moderní rybář v Holešovicích. Ty uvozovky proto, že tam není prakticky nic z novinek na rok 2013 a převážná část tzv. vystavovatelů jsou obyčejní prodejci, nemající ani zastoupení jakékoliv značky a snažící se vybouchat před Vánocemi ležáky ze svých skladů. Někteří ani nepovažovali za nutné otřít stoletý prach z prodávaných věcí :Ale fuuj:

Tak jsem dnes vzal děcka a jel si zarelaxovat k vodě. Bylo krásné slunečné odpoledne a já je vzal na ,,flek" kde jsem zaručeně věděl, že nám to budou brát podoustvičky a hrouzci. No děti byly u vytržení, zvlášť když se jim ten winkelpicker ohýbal, jako by tahaly 10tikilové ryby :D
Přílohy
Natálka 24.11.12.jpg
Rybačka 24.11.2012.jpg

fugín

#339 Příspěvek od fugín » 24 lis 2012 21:40

Ale chodím chodím jenže není se jaksi s čím chlubit.....

Pist
tel.: 724754310
auto: LR disco 2 td5

#340 Příspěvek od Pist » 03 pro 2012 09:23

tak a uz nam to skoro konci venku zamrznuto pada ta potvora :-) to bude zase hrozne cekani na jaro :-(
LR. Disco I 300 TDI - 2"lift, 235/85/16. zahradka , snorchel. LR Disco td5-2"lift zahradka

Odpovědět