Skrat v taznom?
- landak2011
- auto: Defender 90 , 2011
Skrat v taznom?
Moze nastat skrat v taznom zariadeni (zasuvke) ked idem cez vodu? Odisiel mi ventilator kurenia, ze vraj to mohlo sposobit to, kedze predchadzajucemu majitelovi to robilo ked sa do zasuvky dostalo bahno... Izolujete nejako tie zasuvky?
Defender 90 r.v 2011, 155k/440Nm, šnorchel, tepl.webasto, atd.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Re: Skrat v taznom?
Neměla by mít vlastní pojistku??? Jinak http://www.vapol.cz/cz/produkt/krytka-z ... rettyPhoto" onclick="window.open(this.href);return false;[gallery1]/0/landak2011 píše:Moze nastat skrat v taznom zariadeni (zasuvke) ked idem cez vodu? Odisiel mi ventilator kurenia, ze vraj to mohlo sposobit to, kedze predchadzajucemu majitelovi to robilo ked sa do zasuvky dostalo bahno... Izolujete nejako tie zasuvky?
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
-
- auto: Defender 90 TD5 2007
zdravim, mne tiez odisla funkcia smeroviek po zapojeni tazneho... idem vymenit poistky... hm
- landak2011
poistka je v poriadku, v landroveri nevedia zistit preco to robiTim píše:Neměla by mít vlastní pojistku??? Jinak http://www.vapol.cz/cz/produkt/krytka-z ... rettyPhoto" onclick="window.open(this.href);return false;[gallery1]/0/landak2011 píše:Moze nastat skrat v taznom zariadeni (zasuvke) ked idem cez vodu? Odisiel mi ventilator kurenia, ze vraj to mohlo sposobit to, kedze predchadzajucemu majitelovi to robilo ked sa do zasuvky dostalo bahno... Izolujete nejako tie zasuvky?

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Tažné a ventilátor by doopravdy neměly souviset. Co mě napadá jsou prodřené dráty - je to chuťovka hledat. Jednou jsem takto celej víkend rozebíral půl roku starý BMW řady 5, které při přepnutí z tlumených na dálkové přisunulo sedačku řidiče - elektrickou. A tak se to furt opakovalo. Takže majitel po určité době radši jezdil naslepo. Prodřené dráty ve svazku kterej vedl v plastovým husím krku - proklepalo se to o stěnu toho krku, ale najít to - chuťovka - pro mě. A složit auto zpět, to byla zase chuťovka pro ty v servisu - rozbral jsem toho hodně.
Jediné co pomohlo byla nízkonapěťová zkoušečka zkratů a propískat navzájem dráty s odpojenýma spotřebičema na koncích. A pokud to dělá jenom po namočení, tak to půjde o to hůře. Ale zase u Defa není tolik krycích plastů, takže by se mohlo jít přímo po svazku.
Jediné co pomohlo byla nízkonapěťová zkoušečka zkratů a propískat navzájem dráty s odpojenýma spotřebičema na koncích. A pokud to dělá jenom po namočení, tak to půjde o to hůře. Ale zase u Defa není tolik krycích plastů, takže by se mohlo jít přímo po svazku.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- landak2011
ok dik za radu...poviem im to v servise....servis v Banskej bystrici...original Landrover.....zatial katastrofa...uz mesiac cakam na novy ventilator....auto v zaruke....MadTom píše:Tažné a ventilátor by doopravdy neměly souviset. Co mě napadá jsou prodřené dráty - je to chuťovka hledat. Jednou jsem takto celej víkend rozebíral půl roku starý BMW řady 5, které při přepnutí z tlumených na dálkové přisunulo sedačku řidiče - elektrickou. A tak se to furt opakovalo. Takže majitel po určité době radši jezdil naslepo. Prodřené dráty ve svazku kterej vedl v plastovým husím krku - proklepalo se to o stěnu toho krku, ale najít to - chuťovka - pro mě. A složit auto zpět, to byla zase chuťovka pro ty v servisu - rozbral jsem toho hodně.
- landak2011
Zarucny servis Landrover v BB vsetko v poriadku, po dlhsom cakani na ventilator kurenia...konecne vymeneny, odisiel motorcek, v aute uz bude teplo 
trvalo to sice 3 dni ale dali mi zadarmo nahradne vozidlo Volvo V 60, cize spokojnost. Odpustam im mesiac v zimnom aute

trvalo to sice 3 dni ale dali mi zadarmo nahradne vozidlo Volvo V 60, cize spokojnost. Odpustam im mesiac v zimnom aute