vymysli cenu mam zaujemmatooo píše:TAK HOTOVO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zatim mam sadu na 6 aut pro mne a pro zname jestli bude zaujem udelam vic ale jeste jsem nevymyslel cenu![]()
matooo

vymysli cenu mam zaujemmatooo píše:TAK HOTOVO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zatim mam sadu na 6 aut pro mne a pro zname jestli bude zaujem udelam vic ale jeste jsem nevymyslel cenu![]()
matooo
jestli to bude ta střešní konzole v prvním příspěvku, kde je místo pro cb i radio jestli se nepletu, tak bych jednu vzalmatooo píše:pokud by bol zaujem zacnu delat konzoli pod strechu na CB tak mi napiste kto by to chtel a kolik jste ochotni dat. Stoji kolem 350 eciek co sa mi zda fatalnechcel by som sa s presnou a dokonalou kopii dostat nekam max na 150:-)
Ahoj, chcel by som sa či už sú takéto rohy na predaj a za koľko ?matooo píše:tak ak bude zajtra trochu casu pomeram , nakreslim a tak za dva tyzdne budu prve kusytejto paradyPS TO LUBOS ten rebrik je paradny dik moc
mas foto tvojej konzoly, mal by som zaujem...matooo píše:Konzola hotova (foto str. 1) zitra skusim nafotit zatim je to bez povrchovky a provedeni lepsi nez ten original cenu namyslim jeste jsem to nepocital. zavisi to od poptavky.
matooo píše:TAK HOTOVO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
matooo
Zdar zahradníkumatooo píše:TAK HOTOVO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
matooo