Toho sem si nevšimOC píše:...Vždyť to na tom odkazu někdo zrovna píše -- Austin Gipsy ...

Ale díky za info.
Koukal jsem na ty stránky, je to taky krásný auto. Vůbec jsem neměl tušení, že něco takového existovalo, resp. stále ještě existuje
H.
Moderátor: Rover
Toho sem si nevšimOC píše:...Vždyť to na tom odkazu někdo zrovna píše -- Austin Gipsy ...
Žartuješ, alebo vážne. Lebo viac to o tom fakt neviem.1960SeriesII píše:Ne, to jsem netušil, pověz nám o tom vícDanielDesign píše:Mimochodom viete, že tie Land Rovery na lúke v relatívne dobrom stave, to je Dunsfoldská zbierka Land Roverov. Najväčšia súkromná zbierka Land Roverov.
Po natáčení Soudce Dredda skoro všechny ty obludy odkoupil Philip Bashall, syn zakladatele dunsfoldské sbírky, Briana. Byly jednu dobu na prodej... Někde se tu o tom už psalo.DanielDesign píše:Majú tam ten neskutočne škaredý krám od sudca dredd. Ale ten je aj v Land Rovery. Neviem asi bol požičaný na natáčanie do Dunsfoldu.
Áno. To som si nevedel spomenúť. Ešte jeho som chcel spomenúť. Povedz, to je len jeho, alebo je spolumajiteľ?1960SeriesII píše:Po natáčení Soudce Dredda skoro všechny ty obludy odkoupil Philip Bashall, syn zakladatele dunsfoldské sbírky, Briana. Byly jednu dobu na prodej... Někde se tu o tom už psalo.DanielDesign píše:Majú tam ten neskutočne škaredý krám od sudca dredd. Ale ten je aj v Land Rovery. Neviem asi bol požičaný na natáčanie do Dunsfoldu.
Because of its size, the cost of looking after such a unique collection of Land Rovers was becoming rather too heavy for the Bashalls to bear. It was therefore decided in 1993 to offer "Friendship" of the Collection to like minded individuals, for a small annual donation. So, on Saturday 24th October 1993, the first Open Day (just the one day back then) was held in a field in Dunsfold.
Jen ať rozšiřuje, zvlášť jestli to pak všechno naskenujekudrnac píše:neustále rozšiřuje sbírku.
Mno, já jsem slyšel něco jiného (našel jsem taky takovou zajímavou "Old Land Rover Page") - říkal jsem si, že je divné, že má vykulenec dvojče v Angliikryten píše:Vykulenec není na prodej![]()
![]()