Schéma zapojení klíče (ovladače centrálu)

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
MarekS

Re: Schéma zapojení klíče (ovladače centrálu)

#21 Příspěvek od MarekS » 19 lis 2012 19:28

eventai píše:5-8 nevím už přesně ale tak předci jenom nový klíč, přijímací jednotka centrálu, někdy i popř.: zámek to je dejme tomu kolem 10 000 záleží na ceně od dodavatele.
Tak to při rabatu min.30 % nemůžete přicházet o peníze :D :D :D

To je 15-24000 Kč ročně :ty jeden...:

eventai
auto: Discovery I

#22 Příspěvek od eventai » 19 lis 2012 20:41

Ano, ale i tak je lepší mít např.: od těch 24000 víc. Co by někteří daly o 2000 měsíčně víc. Jsme soukremej servis neni to žádná firma je to jen velká garáž ;-)

harvy

#23 Příspěvek od harvy » 19 lis 2012 22:47

eventai píše:neni to žádná firma je to jen velká garáž ;-)
A to chceš tvrdit že máte 5-8 případů ročně kteří ztratily klíče ? Odkud jsi že tam máte tak zapomětlivé majitele land roverů? A pokud se zabýváte opravami vozů této značky je mi opravdu divné že jsi si založil ůčet ve foru teprve kvůli tomuto tématu :!: :!: :!: :bandit :bandit
je to zase k.o.

eventai
auto: Discovery I

#24 Příspěvek od eventai » 20 lis 2012 12:58

Zatím nebyl problém s ničím nebylo potřeba si dělat účet :-) jinak jsem z jedné vesnice kousek od Jihlavy.

Jindra
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Jindra » 21 lis 2012 14:17

možná budu OT ale řešíte tu věci který vám skutečný čorkař předvede a ani nestačíte mrknout...
mám v telefonu číslo na člověka který otevře jakýkoli - JAKÝKOLI - zámek, a opravdu jsem od něj viděl už hodně, bezpečnostní fabky už nepovažuju za něco vyjímečnýho, a když kolegovi odemkl mondeo, tak čuměli i u Fordů - navíc má smlouvu s PČR a záchranýma složkama, takže nic nelegálního cena běžně 500,-. Jestliže je v autě imo, pak jde opravdu o závažnou věc řešitelnou pouze a jen v servisu, a v tomto případě, (pokud jsem natoliko blbý, že nemám 2 klíče) bych to asi odvezl i do anglie ať se stará tatík, nikoli (s prominutím) kde kdo... -za blbost se holt platí - Co jsem se informoval, (nepotřebuju to) tak druhý klíče stojí cca 3500,- + 3000-4000,- načipování na muj imo. Mám dojem že při ceně auta, ceně odtahu, lítání a telefonování je cena 8000,- směšná. z valstní zahrádky, pes mi kdysy rozkousal klíč u auta s píč.. a cena za duplikát klíče byla podobná, takže nejde asi o nic předraženého.

Steve
auto: D.I manuál 1997

#26 Příspěvek od Steve » 24 lis 2012 18:19

5-8 případů zapomnětlivých Landroveráků za rok jen v okolí Jihlavy....to je mazec!
To musel být každý, kdo má LR...
V republice by jich pak statisticky byly celé stovky!
No....mě stál klíč na D.I tři kila na počkání a DO u Pešlíka 1900,-, takže druhý klíč je jednoduchou variantou. Sice mě pak zlobily a zlobí obě jednotky DO, ale zase mám náhradní variantu při ztrátě jednoho klíče s DO.
U D.II je to horší, ale při ceně auta bych to taky zaplatil.
Zajímalo by mě, kolik z těch 5-8 zapomnětlivých chodí sem. Nejspíš nikdo, řekl bych... :mrk
Discovery je životní styl.

Odpovědět