V tom případě já mám babičku se 4.Violka píše:Long je jako pěkná holka s pěknejma čtyřkama a krátká verze jako pěkná holka s jedničkama.

Tom
Moderátor: Acon
V tom případě já mám babičku se 4.Violka píše:Long je jako pěkná holka s pěknejma čtyřkama a krátká verze jako pěkná holka s jedničkama.
Som rád ,že došlo na moje slováMIROFF píše:...a čo tento ?![]()
http://autobazar.autovia.sk/jaguar-xj8- ... -a5-385298" onclick="window.open(this.href);return false;
Miro
Kefy jsou kartáče , takže tím mělo být řečeno, že auto nesmí do myčky....masar píše:Tak to je úžasný auto, nejen na pohled a "duší", ale i těma vlastnostma co popisuješ a taky spotřebou. Když si vzpomenu na Omegu co jsme měli s benzinovým 2.0i 16V 136k a byla to líná a těžká mrcha s průměrnou spotřebou 10-11l a k tomu ještě nepolehlivá..., což mi připomíná, že ač většině rozumím nebo si domyslím, tak některý slova jsou mi ještě neznámý - původně jsem myslel, že kefy jsou špálky (nebo tak něco) a mělo tím být vtipně řečeno, že auto bylo odstavený s poruchou![]()
Jestli se toho Jaguára zbavíš, tak jsi u mne mrtvej HomolkaAcon píše:Tak gratulujem. A verím, že mu podľahnete ako my. Posledné 2 dni som sa zmobilizoval a surfoval po vyhladávačoch, za čo by som ho vymenil a nech som zadával akékoľvek kritériá, stále mi z toho vychádza Jaguar. To je prúser.