Dík

Moderátor: Miky_CZ
Ahoj,pošli fotku a co je to za značku?Acon píše:teplovodné? jedno nepoužité sa mi vála u kamoša v garáži. Ak by bol záujem, tak za 300éčok sa ho vzdám.
Taky tam nic nemámHonza_offroad píše:Hele, co ja vim, tak kazda DII uz ma nezavisle topeni v zakladu. Jen nemam ovladani.
Otevri kapotu a mrkni se do na bulkhead pred spolujezdce...
V zakladu slouzi jen jako predehrev, ale webasto k tomu prodava sadu, aby slo poustet nezavile na motoru a poustelo i ventilator.
H.
Máš SSKubas38 píše:Ahoj,pošli fotku a co je to za značku?Acon píše:teplovodné? jedno nepoužité sa mi vála u kamoša v garáži. Ak by bol záujem, tak za 300éčok sa ho vzdám.
Odkud jsi? Půjde to poslat? Zaplatím eura na účet.
Dík Kubas
na cerpadle na vrchu je jeden vyvod zaliaty a ten musis odrezat a tam vlozit trubicku a napojit hadicu...MarekS píše:Někde jsem tady vyděl fotky jak je připojená nafta do bufíku někdo měl jehlu a nebo prej je příprava u čerpadla nějak to nemůžu najít![]()
Ještě mezi kterejma hadicema to máte napojený na pravo jsou hadice z hlavy a vedou do auta myslel jsem tady.
Dík
můžeš se prosím dát fotku jak jsou tam napojený hadice na vodu? montoval jsem ho do auta ale nevím jak tam jsou hadice právě od tý vody. díkyGusto píše:ak by mal niekto zaujem,tak ja tu mam tiez jedno teplovodne kurenie z DII zatial je namontovane v aute a dal by som ho komplet so vsetkym,co k nemu treba...
Honza_offroad píše:Hele, co ja vim, tak kazda DII uz ma nezavisle topeni v zakladu. Jen nemam ovladani.
V zakladu slouzi jen jako predehrev, ale webasto k tomu prodava sadu, aby slo poustet nezavile na motoru a poustelo i ventilator.
H.
Moh bys mě prosím vyfotit která hadice je přeřízlá a napojená do toho teplovodního topení vyděl jsem na fotce,že topení maj pod oknem na podběhu na pravý straně já ho chci dát na šásko pod spolujezdce myslím,že natom místě bývá ta kostka na ace.Gusto píše:ak by mal niekto zaujem,tak ja tu mam tiez jedno teplovodne kurenie z DII zatial je namontovane v aute a dal by som ho komplet so vsetkym,co k nemu treba...
To asi jo, v dobe prispevku (2009) jsem mel tri D2 a ve vsech to bylo... ted mame jednu a ta to nema, ani tam nejsou ty drzaky...Robo H píše:Honza_offroad píše:Hele, co ja vim, tak kazda DII uz ma nezavisle topeni v zakladu. Jen nemam ovladani.
H.
A nepomylil si si to Honza s D3?
Tak jsem dneska dovez topení na vyčištění a odzkoušení a dostal jsem radu od pána co to montuje nastartovat studenej motor a která hadice bude první teplá tu mám říznout a napojit topení.MarekS píše:Někde jsem tady vyděl fotky jak je připojená nafta do bufíku někdo měl jehlu a nebo prej je příprava u čerpadla nějak to nemůžu najít![]()
Ještě mezi kterejma hadicema to máte napojený na pravo jsou hadice z hlavy a vedou do auta myslel jsem tady.
Dík