D2 Facelift - Nastavení funkcí v ECU a zvukové varování

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Ondra_BIG
auto: ex D2 2004

D2 Facelift - Nastavení funkcí v ECU a zvukové varování

#1 Příspěvek od Ondra_BIG » 11 pro 2012 21:41

Ahoj, protože (zatím) nemám možnost se vrtat v ŘJ své Disco 2, mám dotázek, jestli se dají nastavit jednoduše následující funkce (mám verzi pro ČR, 2004, tuším HSE):
- zamčení auta po dosažení rychlosti (v manuálu se píše, že je to pro některé země)
- single point entry - při odemčení dálkáčem se odemčou jen dveře řidiče a až při druhém zmáčknutí všechny
- kontrola zapnutí pásů - problikne mi kontrolka po startu, ale pak kontrola nefunguje (nevaruje mě, když se odepnu za jízdy nebo nepřipoutám při rozjetí).

No a pak je mi ještě záhadou, proč mi někdy (nenašel jsem souvislost s ničím) třikrát "zacinká" varování po nastartování auta. Mám aktivované automatické rozsvěcení potkávacích světel po startu, ale varování není pokaždé. Souvislost s redukcí, CDL, SLS jsem nenašel, ACE nemám... :think

Díky :Sorry:

Ondra
Nutně potřebuju "novou" Diskárnu!
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022

MadTom
tel.: 608 600 360
auto: D2, Def 130

Re: D2 Facelift - Nastavení funkcí v ECU a zvukové varování

#2 Příspěvek od MadTom » 11 pro 2012 21:46

Normlálně se to dělá v jednotce BCU a netuším, že by to šlo jinak. Diagnostiku mám a v Brně jsem přes týden, ale letos doufám, že už jenom zítra, což nestihneme.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo

Odpovědět