Discovery 3 - engine system fault
Moderátor: Miky_CZ
Discovery 3 - engine system fault
Vím, že už to tu bylo rozebíraný několikrát, ale ani jedna z poruch to není
a v servisu mají už týden pro nemoc zavřeno a já stojím. Auto snížilo otáčky a cca za 30s vyplo motor. Pak jsem ještě několíkrát nastartovat cca na 5s a pak už definitivně mrtvo. Bylo sice -13, ale nafta čistá, palivovej filtr novej, palovové čerpadlo v počádku, vizuální kontrola motoru atd - vše v pořádku. Nemůžete někdo poradit na co se podívat, než mi to vezmou na diagnostiku? Díky

Re: Discovery 3 - engine system fault
jo ještě jsem zjistil při kontrole celýho auta, že mi přestalo jít i radio. Všechno fungje v autě, větráčky, podsvícení všechno, jenom radio nezapnu.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Discovery 3 - engine system fault
No tak minimálně není jediný LR servis na světě kde mají diagnostiku.
Možná kdyby jsi měl vyplněný alespoň bydliště, tak by ti někdo poradil kde je další servis s diagnostikou.
To že to dělá to co píšeš přesně sedí na tu naftu, ale pokud píšeš, že je nafta OK, tak je to věštění s křišťálové koule.
Úplně náhodou, benzín místo nafty jsi tam omylem nenatankoval?
K
Možná kdyby jsi měl vyplněný alespoň bydliště, tak by ti někdo poradil kde je další servis s diagnostikou.

To že to dělá to co píšeš přesně sedí na tu naftu, ale pokud píšeš, že je nafta OK, tak je to věštění s křišťálové koule.
Úplně náhodou, benzín místo nafty jsi tam omylem nenatankoval?

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe