Discovery 3 - engine system fault

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
MiguelF
auto: Discovery 3

Discovery 3 - engine system fault

#1 Příspěvek od MiguelF » 15 pro 2012 13:08

Vím, že už to tu bylo rozebíraný několikrát, ale ani jedna z poruch to není :-) a v servisu mají už týden pro nemoc zavřeno a já stojím. Auto snížilo otáčky a cca za 30s vyplo motor. Pak jsem ještě několíkrát nastartovat cca na 5s a pak už definitivně mrtvo. Bylo sice -13, ale nafta čistá, palivovej filtr novej, palovové čerpadlo v počádku, vizuální kontrola motoru atd - vše v pořádku. Nemůžete někdo poradit na co se podívat, než mi to vezmou na diagnostiku? Díky

MiguelF
auto: Discovery 3

Re: Discovery 3 - engine system fault

#2 Příspěvek od MiguelF » 15 pro 2012 18:10

jo ještě jsem zjistil při kontrole celýho auta, že mi přestalo jít i radio. Všechno fungje v autě, větráčky, podsvícení všechno, jenom radio nezapnu.

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

Re: Discovery 3 - engine system fault

#3 Příspěvek od Sláma Karel » 16 pro 2012 08:48

No tak minimálně není jediný LR servis na světě kde mají diagnostiku.
Možná kdyby jsi měl vyplněný alespoň bydliště, tak by ti někdo poradil kde je další servis s diagnostikou. :wink:

To že to dělá to co píšeš přesně sedí na tu naftu, ale pokud píšeš, že je nafta OK, tak je to věštění s křišťálové koule.
Úplně náhodou, benzín místo nafty jsi tam omylem nenatankoval? :cry:

K :dance
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

Odpovědět