Ps : motor ven ? - co je to za vola ? převodovka , to jo ale motor ?! Proč jako ???!!!
Pokud bude v pr . celá spojka nejen válce , kup celou sadu včetně té páčky bo to je velmi častá závada

Moderátor: Miky_CZ
diskous píše:Ahoj všichni, tak jsem dneska taky nedojel. Včera jsem si to tady četl a dnes odpoledne jsem na jedné křižovatce šlápnul na spojku,pedál se propadl , a já ku..va hned věděl která bije. Vrátil jsem pedál rukou zpět a už nešel., ztvrdnul a bylo to v pr... podle návodu, který jsem zde četl včera, jsem nastartoval a 14km. jsem dojel do Bítova k dílně bez spojky. Jelikož má spojka najeto 120 000 km. dám tam určitě novou. Ale na svátky budu asi bez auta![]()
![]()
Mechanik říkal že se určitě propíchla vypínací vydlička.
To jo ale spojku už vyměním celou když má 120 000km. že jo.Phulc píše:diskous píše:Ahoj všichni, tak jsem dneska taky nedojel. Včera jsem si to tady četl a dnes odpoledne jsem na jedné křižovatce šlápnul na spojku,pedál se propadl , a já ku..va hned věděl která bije. Vrátil jsem pedál rukou zpět a už nešel., ztvrdnul a bylo to v pr... podle návodu, který jsem zde četl včera, jsem nastartoval a 14km. jsem dojel do Bítova k dílně bez spojky. Jelikož má spojka najeto 120 000 km. dám tam určitě novou. Ale na svátky budu asi bez auta![]()
![]()
Mechanik říkal že se určitě propíchla vypínací vydlička.
Ano ano , to je přesně ten případ . Kup si tu HD - vydrží víc .
No pedál když vrátíš tak už nejde znovu sešlápnoutSteve píše:Ta vidlička je přístupná zvenku?
Na rozdíl od něj ale mám pedál "volný", přesněji - zůstane u přepážky ale jde rukou vrátit a zase i vpřed, pedál neztvrdnul.
no tak to je jasný, že když jde převodovka dolů, že se musí spojka dělat celá. Protože opravit jen vidličku by znamenalo na jaře zase dolů převodovku a spojku novou stejněsudajs píše:jo je ve frémě=musíš sundat převodovku
No ona by stejně nechyběla, jen pár kapek. Když se válec roztrhl mě, tak tam taky kapalina byla a při tom sešlápnutí to teklo ven jenom čůrkem... To by ses´asi ušlapal, než by tam žádná nebyla...Steve píše:Takže v mém případě to vidle nebude, spíš ten válec (některý...)
Jak jsem psal - kapalina nechybí...