Moderátor: Miky_CZ
Jo táák,a já si říkal že je tam nějak víc stromů než v Mohelnici.will.26 píše:to bylo na vřesině v ostravě a pištěla poloosa(právě umírala)
Naše neúčast na této akci mě mrzí, zvlášť když byla tak povedená...MOPADŽI píše: Co mě chybělo, více "starých pardálů" kteří se již zřejmě radši ohřívají u ohně doma ... RudaK,erik,Dudo,RadekŽ,Dano,Mešky,eliott, KarelS,Jenda a injaaa (mají omluvenku), PavelU (u něhoš je přihlášení jednou věcí a účast druhou. No v Lopeníku, měli určitě jiné starosti...) a mnoho dalších ...
Zřejmě tam bude nějaká hospoda...Miloš II píše:Kluci tam jsou asi zahrabaní od včerejšího odpoledne...MIloš II
Nebo srazili antilopu a něž ji zbaští,tak tam budou stát ...PavelU píše:Zřejmě tam bude nějaká hospoda...Miloš II píše:Kluci tam jsou asi zahrabaní od včerejšího odpoledne...MIloš II
No mohli jste to mít i s adrenalinemMOPADŽI píše: Už jsme zpět a bylo to za 5min. 12 ... Frantíci již vyrazili do Mali a podle předpokladu bude celý Hogar i s Tamanrassetem uzavřen pro jakéhokoli "white color" turistu.
maca750 píše:MOPADŽI píše:Ahoj všem,
Ve spolupraci se strýcem MilošemII, pořádáme po roce opět veřejně, tradični víkendové, již 8.setkani Landroveráku v Mohelnici, pod novým officiálním názvem:
"MOHELNICE mopadzi&MilošII OFF ROAD DRIVING SHOW 2012"
Jen zdvorily dotaz,
bude i letos?
Zdar M