*** Pojezdeni kolem Brna ***
Moderátor: Miky_CZ
- muklis
- tel.: NOKIA E51 ;-)
- auto: LR300tdi,UAZ469+452
Re: *** Pojezdeni kolem Brna ***
Tak ta vypadá docela OK korát neumím taliansky
a do Parmy t není zase tak daleko
A za ty prašule tuplem OK
Discovery 1995 300tdi: 2"lift, BFG MT+USSR MT, navíjedlo RAMSEY, pevnostňák přední+zadní, prahy, šnorch by Hubert, hafl mrkadel :-) ex. zahrádka, střešní alu box, rejček, kryty difů, CB, lednice a ložnice :-)
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jestli chceš auto na krosení a Discoveru,tak lepší je určitě D II . Vím o čem mluvím,bo D1 mám .....jareku píše: Co by jste řekli na Disco z odkazu. Byl by to dobrý základ pro úpravy? Dík. J. http://www.autoscout24.it/Details.aspx? ... =205590128" onclick="window.open(this.href);return false;
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Dík za vydařenou akci!
Musím říct, že mě opět hodně překvapilo, co dokáže serie na celoročních gumách. Za zmínku učitě stojí ondrushův výjezd vzadu v pískovně
Musím říct, že mě opět hodně překvapilo, co dokáže serie na celoročních gumách. Za zmínku učitě stojí ondrushův výjezd vzadu v pískovně
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+SIII
RudaK píše:Jestli chceš auto na krosení a Discoveru,tak lepší je určitě D II . Vím o čem mluvím,bo D1 mám .....jareku píše: Co by jste řekli na Disco z odkazu. Byl by to dobrý základ pro úpravy? Dík. J. http://www.autoscout24.it/Details.aspx? ... =205590128" onclick="window.open(this.href);return false;Jelikož máš D III,tak nebudu říkat ať se nebojíš elektroniky . Vlastně není čeho se bát a straší ti co ji nemají . Ahoj R
Zdar, díky za názor. Auto chci skutečně na krosení. Je tam opravdu takový rozdíl mezi DI a DII? Láká mne ta cena a na fotkách vypadá dost zachovale. S D3 mám již pár výjezdů za sebou včetně letošní Mohelnice. Auto jede super a elektroniky se nebojím. Problém je v tom, že auto musí denně vozit dítě ze školy a sloužit hlavně "rodině". Prcek je zdravotně postižený a kdyby auto zůstalo "dlouho" v servisu, byl by problém (doktoři atd.) a mám ještě rok a půl starýho dalšího syna a žena by bez auta nevydžela - ještě k tomu bydlíme v "malé díře" a bez auta to nejde.
Live long and prosper.
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych šel do D1, pokud to auto bude pouze na kravení...
Na D1 seženeš více doplňků a provoz bude také levnější. 
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
https://plus.google.com/u/0/photos/1061 ... 0111328577" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak dáváme pár fotek. Ne všechny jsou úplně ostrý, tak se omlouváme.
Jinak nádherná akce

Tak dáváme pár fotek. Ne všechny jsou úplně ostrý, tak se omlouváme.
Jinak nádherná akce
Videa dodám později.
Ono se to fotí když je co
Ono se to fotí když je co
Fantastické poježdění, ještě furt nechápu, jak to ten můj Tesco-kočár projel
Díky za fotky a na videa se těším!
Takže příště když svolám poježdění po silnici tak to budou jen prašné polňačky?
Díky za fotky a na videa se těším!
Takže příště když svolám poježdění po silnici tak to budou jen prašné polňačky?
Nutně potřebuju "novou" Diskárnu!
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
Nádhera.
to je v pasti když sem mel čas a chuť jet s váma tak o5 nemůžu protože mam na autě spoustu ostrejch hran a čeká mě klempířskej víkend..
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+SIII
Za skvělé fotky (a následně videa) skládám velkou poklonu ženské části Uskova vozidla
PS: děkuji všem za názor na Disco i těch přes SZ. Auto bude jen na krosení a pokud bude čas i na výlety typu Rumunsko...
PS: děkuji všem za názor na Disco i těch přes SZ. Auto bude jen na krosení a pokud bude čas i na výlety typu Rumunsko...
Live long and prosper.
Moc pěkný fotky docela mě mrzí, že jsem nejel, ale bylo mě zdechlo nahazovat mt a zimní moc nechcu trhat v terénu.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- ondrush
- tel.: 776026642
- auto: DiscoII TD5 2003
tak som bol pred chvilou hodit rezervu, jedna pneu bola do rana prazdna, inac som si zatial nevsimol nic, co by som stratil 
skoda akurat, ze to bola taka pohudka, som sa na tych cestnych gumach tesil na vyprostovanie, tak snad nabuduce
skoda akurat, ze to bola taka pohudka, som sa na tych cestnych gumach tesil na vyprostovanie, tak snad nabuduce
Martin Ondrušek, flákání všeho druhu
profesionální flákač a prokrastinátor
profesionální flákač a prokrastinátor
to že to bude pohoda psal goodlift už na začátku když říkal že to bude jenom lehkej offroudekondrush píše:tak som bol pred chvilou hodit rezervu, jedna pneu bola do rana prazdna, inac som si zatial nevsimol nic, co by som stratil
-
Jurajkukuraj
- tel.: 776810668
- auto: D2
Ty jo fotky vysoce profesionalni, to čučim.
Ondro(habakuk),domlouvali sme se, ze pristi jizda by mohla byt na hitlerovku,tak to uz snad zhnilej nebudeš
Ondro(habakuk),domlouvali sme se, ze pristi jizda by mohla byt na hitlerovku,tak to uz snad zhnilej nebudeš
no a nebyl?Uska píše:to že to bude pohoda psal goodlift už na začátku když říkal že to bude jenom lehkej offroudekondrush píše:tak som bol pred chvilou hodit rezervu, jedna pneu bola do rana prazdna, inac som si zatial nevsimol nic, co by som stratil
skoda akurat, ze to bola taka pohudka, som sa na tych cestnych gumach tesil na vyprostovanie, tak snad nabuduce![]()
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
pro tu Hitlerovu dálnici bych se chtěl taky přimluvitJurajkukuraj píše:Ty jo fotky vysoce profesionalni, to čučim.
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
Hitlerovu lešitičku bych dál jak bude měkko, tedy na jaře je to víc výživný jak je zmrzlo tak docela nuda.goodlift píše:pro tu Hitlerovu dálnici bych se chtěl taky přimluvitJurajkukuraj píše:Ty jo fotky vysoce profesionalni, to čučim.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
Fotky jsou hodně povedené
Holky se pěkně naběhaly
Holky se pěkně naběhaly