Myslím že máme dost co dělat s našema P38.Natož toto.Rover píše:Všechny ty příběhy co jsem četl byly o starších lidech, kteří měli LR celý život a s novým RR jezdili jenom po silnici a v klidu... Svorně se shodli na tom, že za ta léta co měli LR to byly jejich první odtahy... předtím se strašími LR vždy dojeli kam potřebovali...
Jaká je kvalita Range Roveru III.? 2002-2004
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
No jo ale ty problémy má každý Landy, jinak řečeno jsou to všechno s.... Musel bys koupit G aby poslouchato tak jak má.Rover píše:Četl jsem několik kauz z Anglie a Austrálie, co se týče převodovek a diffů, převodovka průměrně 90 000km, diferenciály 40 - 80 000km a konečná... Plus nějaké problémy s elektronikou.
znamej ma G-cko 55 AMG a furt mu praska pravej predni blinkr....no hruza.... 

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- Mirek 1234.cz
- Kontaktovat uživatele:
Co je dobré...? Měli jsme MB-G (kvalita Fiatu Uno byla lepší), Land Cruiser 100 (ten byl dobrej, dokud se nemusí měnit za 40.000kč ramena +10.000kč uložení, neodejde automat a redukční převodovka), Patrol 3,0Di je dobrej vždy do 70.000km, pak nám vždy (a všem našim známým) odešel motor - propálený třetí píst a jednou lopatky turba až v klikovce. Podotýkám, závady při slušném zacházení.Luboš M. píše:No jo ale ty problémy má každý Landy, jinak řečeno jsou to všechno s.... Musel bys koupit G aby poslouchato tak jak má.Rover píše:Četl jsem několik kauz z Anglie a Austrálie, co se týče převodovek a diffů, převodovka průměrně 90 000km, diferenciály 40 - 80 000km a konečná... Plus nějaké problémy s elektronikou.
Víš co je nejlepší? Vždy pro nás dojel nějaký Ssangyong z našeho vrakoviště, naložil na plaťák a odtáhl

Už vím co si koupím: TATA

no jo ale tam zas hrozi tam ten malej ind pod kapotou prestane behat ve svem kolecku....
nejhorsi je ze ted jsou auta fakt kus od kusu...znam typka co na je s novy RR 200 tisic a nic.... teda je fakt ze vetsinou dalnice do nemecka a pak taky ten s kterym jsem jel na fotkach vyse tak tomu odesel automat po 20 tisicich, sice zaruka ale stejne pakarna...

nejhorsi je ze ted jsou auta fakt kus od kusu...znam typka co na je s novy RR 200 tisic a nic.... teda je fakt ze vetsinou dalnice do nemecka a pak taky ten s kterym jsem jel na fotkach vyse tak tomu odesel automat po 20 tisicich, sice zaruka ale stejne pakarna...
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz