Podle mě fakt neuvěřitelně dobře formulované od Nigela Farage. http://www.youtube.com/watch?v=qpFOXDQGpY4" onclick="window.open(this.href);return false;
K

Moderátor: Miky_CZ
Hanys_a_Kaca píše:Kdyby nekdo mel koule na to rict, ze se vytvori evropsky stat, tak to bude neskutecnej porod, ale asi bych byl pro. Ale ze to nekdo zkousi delat plizive a hlavnim argumentem pro cokoliv je to, ze prece zachovava suverenitu (chacha) statu... To je fakt na urovni manipulace a propagandy. Zbyva argument, ze kdyby se "lidem" reklo, o co jde, nikdo by nebyl pro a evropsky stat by nikdy nevznikl, pak se ale nikdo nemuze divit, ze EU nema zadnou legitimitu. To uz si s Karlem muzu zalozit stredoceskou defpubliku a hlasovaci pravo stanovime podle obvodu pneumatik
Pan Farage samozrejme vi, ze to co rika, chce hodne lidi slyset, je na tom postavena jeho velmi uspesna kariera, je ale smutne, ze svou praci ma tak jednoduchou - to, co rika je pravda - z establismentu EU mu to na jeho urovni argumentu nikdo rozporovat nemuze.
No radsi si pisu o landroverech nez o politice, ale kdysi jsem take vyuzil sveho prava "volit a byt volen", a to uspesne vcetne jeho druhe poloviny a muzu vam rict, ze mne stalo hodne energie, abych zjistil, ze jeden kluk nic nezmeni, ale nelituju toho, jako vsechny nezdary jsem se to snazil pretavil ve zdar a dneska se na cely system zakonodarstvi divam trochu jinak. Taky cloveku prospeje podivat se na tu nasi zemicku a poloostrov (evropa) trochu z dalky. Miliarde Indu a miliarde Cinanu je urcite jedno, jestli dluzi italie recku, nebo recko s italii nemecku, kdyz nas (cinani) maj v hrsti, co se ekonomiky tyce vsechny.
Dneska neresim, jestli mam v aute proslou lekarnicku, kdyz jsem ochutnal prostredi, kde vznikaji podobne predpisy - zakonodarstvi obecne. Kdybych si myslel, ze u toho nekomu slo o zdravy moji posadky, koupil bych si klidne dve nove lekarnicky. Ted vozim v aute lekarnu, co si s sebou beru na vodu nebo na hory, sou tam veci, co umim pouzivat a na zbytek kaslu. Jestli narazim na blbyho cajta, zaplatim asi pokutu, ale vic to neresim. h.
A už by to začalo zasssang píše: Do založení LRpubliky bych šel s Vámi, za předpokladu,že v té lékárničce fakt budou jen ty věci, co budem umět používat![]()
Tak by se primátorem stal zas BrňákRudaK píše:A už by to začalo zasssang píše: Do založení LRpubliky bych šel s Vámi, za předpokladu,že v té lékárničce fakt budou jen ty věci, co budem umět používat![]()
. Pak by jste říkali,že Moraváci žádný lékarničky nepotřebujou , bo pálí slivovici
. Nikdy nebude ten,aby se zavděčil lidem všem - zas by to byl Pragocentrismus
JJ)) To jen aby řeč nestálassang píše: Nebo, že by to byl jen folklór to lamentování na Pragocentrismus?
Dyť joRudaK píše:JJ)) To jen aby řeč nestálassang píše: Nebo, že by to byl jen folklór to lamentování na Pragocentrismus?.
Nestane se nic špatného. EU je jenom brzda ekonomiky a nástroj k nastolení fašistického systému státní kontroly nad každým jedincem.Misto píše:Ja sa pytam. Co bude ked sa rozpadne EU? Co budu krajiny ako Slovensko robit? Bude tu 60% nezamestnanost, hlad, chudoba a zozeru nas cigani!