nefunkční spojka TD5
Moderátor: Miky_CZ
nefunkční spojka TD5
zdravím mám problém se spojkou u td5 R.V.1999 po vyměně spojkové sady Valeo spojka nefunguje po nastartování motoru nejde řadit spojkovej mechanismus v převodovce funguje po vyndání spodního válce tahám za tyčku a mechanismus tam jezdi slyším kdy se ložisko opře o přítlačák,vypadlého tam snad teda nic není nevíte co by to mohlo dělat předem díky za odpovědi
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunkční spojka TD5
Buď náhodu zrovna odešla hydraulika. Což by byla hodně velká náhoda. Spíš si myslím že jsem špatně poskládali vidličku, ložisko, opírací a tlačící tyčku.kenny td5 píše:zdravím mám problém se spojkou u td5 R.V.1999 po vyměně spojkové sady Valeo spojka nefunguje po nastartování motoru nejde řadit spojkovej mechanismus v převodovce funguje po vyndání spodního válce tahám za tyčku a mechanismus tam jezdi slyším kdy se ložisko opře o přítlačák,vypadlého tam snad teda nic není nevíte co by to mohlo dělat předem díky za odpovědi
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Nebo dali opačně lamelu
K

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
lamelu jsem dal tím delším koncem do převodovky... to vim určitě
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
No, to je myslím právě špatně, lamela je popsaná, která strana má jít k převodovce.kenny td5 píše:lamelu jsem dal tím delším koncem do převodovky... to vim určitě
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- Hubert
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím že jsem ji dávali tím delším výstupek k motoru. Ale jak píše eliott určitě to na ní bylo napsáno kterou stanou kam.eliott píše:No, to je myslím právě špatně, lamela je popsaná, která strana má jít k převodovce.kenny td5 píše:lamelu jsem dal tím delším koncem do převodovky... to vim určitě
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
no to snad ne
to je první auto které to má obraceně 

- Hubert
- Kontaktovat uživatele:
Proto je tam asi napsané protože je to tam jinak než klasicky.kenny td5 píše:no to snad neto je první auto které to má obraceně
Tak teď jen doufat že není po lamele.
lamela je ok hlavne aby byl zbytek ok
tak lamela je otočená je v pořádku ale zjistil jsem vůli na 2hmotě vůbec se mi to nelibi je to jak na otáčení tak když ji na spodním rohu odtláčím,mám strach aby se mi za za jizdy nerozpadla 

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
kenny td5 píše:tak lamela je otočená je v pořádku ale zjistil jsem vůli na 2hmotě vůbec se mi to nelibi je to jak na otáčení tak když ji na spodním rohu odtláčím,mám strach aby se mi za za jizdy nerozpadla
Změř axiální vůli mezi jednotlivými díly.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.