Pěkné Ondro, Defík bude jako nový...Kangaroo píše:Tak rám ošetřen voskem, nastříkán základem na zinek a barvou na podvozky

Pěkné Ondro, Defík bude jako nový...Kangaroo píše:Tak rám ošetřen voskem, nastříkán základem na zinek a barvou na podvozky
Ja jsem si jenom nebyl jisty tim poradim... vosk, zakladoffka, barva?PavelU píše:Pěkné Ondro, Defík bude jako nový...Kangaroo píše:Tak rám ošetřen voskem, nastříkán základem na zinek a barvou na podvozky
Taky jsem se nad tím zastavil...Hanys_a_Kaca píše:Ja jsem si jenom nebyl jisty tim poradim... vosk, zakladoffka, barva?
Dík, zítra jedu do Plané (bývalé vodní stavby) myslím že dělají obojí, tak se s nimi domluvím na místě.eliott píše:Nepískuj to, otryskej to ocelovou drtíKangaroo píše:Zítra jedu na opískování a zinkování s 43 mi komponenty.
Zatím nech na hlavě ještě jsem to nesložilMike150 píše:Klobouk dolu- ja bych to nezvladnul ani rozebrat natoz slozit
Zadny strach z neznama neni na miste, praveze vsechny operace jsou pomerne snadno vratne, je to proste lego, ja naopak ziskavam odvahu, kdyz vidim pracovat nekoho tak nesikovneho, jako je Ondra, a vidim jak mu to hezky jde od rukyMike150 píše:Ja kdyz si vezmu, ze mam k dispozici dvoje dilny na autobusy a lesni techinku, vcetne portaloveho jerabu, nastrojarny a stejne se na defendru bojim vymenit i prevodku rizeni![]()
U me vladne strach z neznama, ale jestli brzo neosetrim ram a dutiny tak me vymena ramu ceka driv nebo pozdeji taky ..... Ja si snad koupim nejakou skodu 105 a budu ji cvicne rozebirat s skladat
Vsichni ti zrucni tady na foru maji muj velky obdiv !!!
Neprodám, ale úplně vidím, že až to dodělám tak to někam navalím, nebo mi to někdo ukradneDanoDEF píše:... Ondro nepredas potom Defika ?
... radsej bud ticho.Kangaroo píše:Neprodám, ale úplně vidím, že až to dodělám tak to někam navalím, nebo mi to někdo ukradne