Výměna převodovky - zapsání do TP
Moderátor: Acon
Výměna převodovky - zapsání do TP
na D1 jsem nechal asi před 4 nebo 5 lety vyměnit automat za manuál....(tak nějak se mi ho podařilo zlikvidovat)....no a teď v dohledné době budu Disco prodávat, tak bych rád, aby s tím nový majitel neměl problém na evidenčce....je to schůdný udělat přestavbu z automatu na manuál?....a co je k tomu potřeba?....
JEEP Wrangler Rubicon, JEEP Grand Cherokee, Polaris RZR 900 XP, Polaris Sportsman 850 XP,
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna převodovky - zapsání do TP
papir od pana Stehlika... ne meho Defa mi lezi na stole - akorat na opacnou zmenu.
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
ten je odkud?....z Vrchlabí?....Frana píše:papir od pana Stehlika... ne meho Defa mi lezi na stole - akorat na opacnou zmenu.
JEEP Wrangler Rubicon, JEEP Grand Cherokee, Polaris RZR 900 XP, Polaris Sportsman 850 XP,
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 38#p220138ATOL píše:ten je odkud?....z Vrchlabí?....Frana píše:papir od pana Stehlika... ne meho Defa mi lezi na stole - akorat na opacnou zmenu.
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
pajam: skvele, sam bych to lip a komplexneji nevyjadril 
Jen nevim, jestli p. Stehlik nebude chtit videt provedeni te zmeny na aute, je fakt, ze pro mne celou tu vec zaridili u Eliotta v Budejovicich zaroven s abych tak rekl "celkovou a naprostou repasi" asi 80 procent vsech agregatu na mem Defenderu, ktera byla nevyhnutelna.
Nicmene to u Patrika zaridili tak, ze ted mam na stole od p. Stehlika papiry na zapis ARB predniho narazniku, predniho navijaku, velkych pneumatik, automaticke prevodovky - uz s tim jen musim zajit na urad, aby mi to tam zapsali do TP...

Jen nevim, jestli p. Stehlik nebude chtit videt provedeni te zmeny na aute, je fakt, ze pro mne celou tu vec zaridili u Eliotta v Budejovicich zaroven s abych tak rekl "celkovou a naprostou repasi" asi 80 procent vsech agregatu na mem Defenderu, ktera byla nevyhnutelna.
Nicmene to u Patrika zaridili tak, ze ted mam na stole od p. Stehlika papiry na zapis ARB predniho narazniku, predniho navijaku, velkych pneumatik, automaticke prevodovky - uz s tim jen musim zajit na urad, aby mi to tam zapsali do TP...

Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
děkuji..... 

- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
dyk jsem ti to Václave říkal...

aha.....opoměl jsem....