MILUNAK píše:JJ jsem v práci.......v kolik asi tak dorazíš?Sláma Karel píše:Hele Milunaku jsi zítra v práci. Vypadá to, že bych to měl k tobě stihnout. K
Nějak po obědě asi kolem 14hod. Zavolám až budu vyrážet.

K

Moderátor: stan
MILUNAK píše:JJ jsem v práci.......v kolik asi tak dorazíš?Sláma Karel píše:Hele Milunaku jsi zítra v práci. Vypadá to, že bych to měl k tobě stihnout. K
To je hezky napsaný........jestli ho taky náhodou nepotřebujuSláma Karel píše:No a rezervace na toho modrého, teda pokud bude za nějakou rozumnou cenu. Bo ten je taky už max na díly. Někdo mě už ale předběhl a začal ho hyenit ještě přede mnou.Toho rozjet už by bylo asi dost práce.
Zato ten černý, je fakt docela voňavka. Zkusíme ho nastartovat a pak se uvidí, jestli ho taky náhodou nepotřebuju.![]()
K
Kájo a nemám zjistit jestli není na prodej ten RR3 co stál na dvorkuSláma Karel píše:No však ty jsi na tom stejně, akorát máš asi víc rozumu no![]()
K
Zítra budu vedět zda je ten L322 na prodej.........budeš chtít nějaké ty podložky budu je objednávat tak at to hodíme do jedné objednávky.Sláma Karel píše:Však jsem říkal že jo. K
Neboj myslím na to.......Sláma Karel píše:No jedny bych asi vzal, a taky nezapomeň na ty dva zbylé.
K
MILUNAK píše:Černý a Modrý zamluvený pro Karla...........