Jestli si nahodouknedlousek píše:Miky, kolik toho máš? Co já registruju je tvoje disco, pak závoďák, pak nějaká V8 disco? A teď tohle

Moderátor: Miky_CZ
Jestli si nahodouknedlousek píše:Miky, kolik toho máš? Co já registruju je tvoje disco, pak závoďák, pak nějaká V8 disco? A teď tohle
jeste jedna krasna kastle DI 300tdi za statnice od tatky, ze pry az to vyvalim at mam nahradniknedlousek píše:Miky, kolik toho máš? Co já registruju je tvoje disco, pak závoďák, pak nějaká V8 disco? A teď tohle
To je hodnej táta tedaMiky_CZ píše:jeste jedna krasna kastle DI 300tdi za statnice od tatky, ze pry az to vyvalim at mam nahradniknedlousek píše:Miky, kolik toho máš? Co já registruju je tvoje disco, pak závoďák, pak nějaká V8 disco? A teď tohle
Blahopřeji, ať slouží!smeky píše:Vydržel jsem půl roku bez zeleného oválu. Toto je můj nový mazlíček
Hezky Miky, vítej v klubu...Miky_CZ píše:ja myslim ze komentar netreba, ostatne i moje maminka to uz odmitla komentovat
neni vubec za comilko píše:TAk, tak, mimochodom dík za včerajšok.
Je to tak, jak píše Miky...milko píše:Pomenuj presne o aký klub ide Pavlíku![]()
No to neviem a bohužiaľ neviem ako ide "priemerná" D2,ale toto ťahá ako hovado... možno nejaká úprava - skúsim niekoho zmáknuť z D2 a skúsiť porovnať výkony...MadTom píše:Hm, a nepoplet si někdo v německu kw a hp? To by totiž zhruba odpovídalo. Nebo je tam nějaká úprava - legálně, třeba čip nebo dobrej power box.
To by ale odpovídalo výkonu spíš 122k u Defendra s Td5, DII má 139k, ne?MadTom píše:Hm, a nepoplet si někdo v německu kw a hp? To by totiž zhruba odpovídalo. Nebo je tam nějaká úprava - legálně, třeba čip nebo dobrej power box.
Taky myslím,že to je něco jak todle http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 14&t=20138" onclick="window.open(this.href);return false;PavelU píše:Řekl bych, že to bude jenom překlep...