Zabili mi Pašíka...
Moderátor: Miky_CZ
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Zabili mi Pašíka...
Musím si tady postesknout, i když nejde o ztrátu LR, minimálně mě to naštvalo. Jako skoro každý týden jsem vyrazil dnes dopoledne pracovně do Prahy a okolí. Měl jsem na tyto pojíždky Passata z roku 1997, 1.9 tdi, ideální přibližovadlo, nic po mně nechtěl, málo žral, všechno odvezl. Za rok a čtvrt co jsem ho měl najel 55000 km, občas ho někdo vyfasoval jako náhradní vozidlo, všichni spokojeni. Až do dnes 10:55. Na křižovatce u Benešova se starší pán v RAV-4 neobtěžoval s rozhlížením a vjel mi rovnou před auto
. Bez šance zareagovat , padla rána, odrazil jsem se a zastavil o chudáka paní ve Fordu, co stála a čekala, aby mohla odbočit po něm... Tak jsem zvědav, kolik mi za chudáka pojišťovna dá, je to jasná totálka. A hlavně musím sehnat náhradu...

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- fidzi
- tel.: Xiaomi Mi2S
- auto: Discovery I 300Tdi
Re: Zabili mi Pašíka...
Pěkná rána, hlavně že ty si v pohodě, auto ať vezme čert.
Každé skutečné dobrodružství začíná nárazem fantazie na skutečnost.
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
Land Rover Discovery I 300Tdi: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 30&t=23585
hlavne ze jsi zdravy, pasika zaplati pojistovna a bude jiny...,
abych te potesil, ja dnes vecer poslal disko do lesa a zdravy jsem taky, disko uz mene...
abych te potesil, ja dnes vecer poslal disko do lesa a zdravy jsem taky, disko uz mene...

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
Měl jsem dneska nějaký blbý pocit když si se neozýval... tak hlavně že jsi Ty v pořádku... Proto tak rad jezdím Defem, prostě je víc vidět a vzbuzuje respekt...
Country boy...
- eliott
- Kontaktovat uživatele:
No je mi právě jasné, že z pojišťovny vypadne tak 30 000,- Problém je, že potřebuju jedno auto na rychlé přesuny na velké vzdálenosti, s rozumnou spotřebou a s minimálními nároky na servis. To Defík bohužel nesplňuje, resp. žádný LR. Ale je pravda, že kdybych jel dnes s P38, tak jsem v pohodě po nehodě pokračoval v jízdě, ale pána by asi vezli do špitálu, nebyl ani připoutaný...
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
Já myslel, že ti ho zrušil někdo jiný a že jsi v autě vůbec nebyl. Tak hlavně, že jsi v pořádku. Pašíka najdeš jinýho někde v D...
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
tak tak....jak píšou kluci....hlavně, že jsi celej.... 

JEEP Wrangler Rubicon, JEEP Grand Cherokee, Polaris RZR 900 XP, Polaris Sportsman 850 XP,
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Puvodne jsem chtel napsat neco vtipneho o tom, ze kdyz velkopodnikatel z jiznich cech vyrazi na prahu, ze je to tak akorat, kdyz ho srazi u benesova, ale protoze jsem kamarad a soucitny, nebudu se v takove tezke chvili do nikoho trefovat.
Tak snad jenom, kdybys potreboval neco vyridit v Praze, treba neco vyzvednout, preposlat atd, tak proste zavolej, treba bych s necim pomohl, nez se zase zmobilnis.
Tak snad jenom, kdybys potreboval neco vyridit v Praze, treba neco vyzvednout, preposlat atd, tak proste zavolej, treba bych s necim pomohl, nez se zase zmobilnis.
Jaká pojišťovna? Project myčkou a trochu leštěnky by pomohlo. 

- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně, že ti nic nestalo. Pamatuju si, když jsi ho jel kupovat.
Kdo z Vás je na silnici každej den, tak mi určitě potvrdíte, že určitým lidem by se měl řidičák sebrat. Nekoukají, štelujou rádio, telefonujou a na křižovatce neví kdo má přednost a něco o přenosti z prava neví nic. Taky už jsem měl párkrát na mále. 

- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Kolem toho benesova je to ruska ruleta kazdou chvili. Dali tam sedumdesatku, ale to bys musel sebrat ten ridicak vsem v benesove, aby to tam vypadalo lip. Zaplatpanbu, ze to odnesli tentokrat jen ta auta, obcas je to tam hodne osklive.
Jo jo když to skončí jen plechama je to relativně dobrý. Jinak pojišťovny moc platit nechtějí. Jeden známej zastavil v ČB na křižovatce s rok starým Hyundai H1 a zezadu to do nich napral Ford Ka. Ty hochy s Káčka museli vystříhat, ale naštěstí skončili jen pořádně potlučený. Na H1 byl zohybanej rám a na střeše byla 10cm vlna a o spárách ani nemluvím. Skrátka auto na odpis. Když pojišovna zjistila že má platit skoro nový auto, tak si poslali svýho znalce a ten uznal že má auto ještě kola motor, sedačky... dokonce i popelníky a toto ocenil. Takže skoro nic
Po velkým řevu známýho přišli na to že se to vyrovná na stolici
Musel zasáhnout až dopis z Hyundaje že to je neopravitelný. Nakonec si musel známej najmout právníka. 

- eliott
- Kontaktovat uživatele:
Ještě že jsem ti nevezl ty skla, bylo by po nich. Z dílů, které jsem vezl, přežila asi polovina.Rover píše:Měl jsem dneska nějaký blbý pocit když si se neozýval... tak hlavně že jsi Ty v pořádku... Proto tak rad jezdím Defem, prostě je víc vidět a vzbuzuje respekt...
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
No, ani nemusíte nikam jezdit. Stačí stát před barákem. Mě před 7 lety nacouvala švagrová pod plným plynem do měsíc starého Focuse, zaparkovaného před domem.
A její synátor? Tenhle týden zmrtvil chlapíkovi bydlícímu (o 3 baráky) v ulici pode mnou zaparkovanou Fábii (udržovanou leštěnku). Podle obrázku Mergla si můžete představit, jak je zmuchlanej celej levej zadek Fábky. Mladej dělal ptákoviny na ujetym sněhu. Policajti odmítli přijet z důvodu nízké škody, takže nedostal ani pokutu a druhej den už z toho měl prdel. Vůbec ho nezajímá, co s tím ty lidi budou mít za starosti, že tam mohl zmrtvit některé z dětí co tam pobíhají a ... že (jelikož jsme na vesnici) ty lidi budou nasraný i na mě
A její synátor? Tenhle týden zmrtvil chlapíkovi bydlícímu (o 3 baráky) v ulici pode mnou zaparkovanou Fábii (udržovanou leštěnku). Podle obrázku Mergla si můžete představit, jak je zmuchlanej celej levej zadek Fábky. Mladej dělal ptákoviny na ujetym sněhu. Policajti odmítli přijet z důvodu nízké škody, takže nedostal ani pokutu a druhej den už z toho měl prdel. Vůbec ho nezajímá, co s tím ty lidi budou mít za starosti, že tam mohl zmrtvit některé z dětí co tam pobíhají a ... že (jelikož jsme na vesnici) ty lidi budou nasraný i na mě

Safraporte....sice jsou tělesný tresty zakázaný, ale já bych ho asi fackoval přes celou vesnici a na každým rohu připomínal proč
...jinak přesně pro takové případy jsem si pořídil s čím jezdím...do prahy jsem jezdil i 2x týdně a po tom co jsem se párkrát zapotil až na prdeli a musím jak se říká zaťukat, pokaždé vybral a dopadlo to jenom hrozným klením...železo vem čert, ale zdraví
...jsem rád, že jsi v pohodě a pokud budeš potřebovat občas Prahu jedu, nebo teď do konce února mám v plánu ještě asi 4x Olomouc přes Brno

...jinak přesně pro takové případy jsem si pořídil s čím jezdím...do prahy jsem jezdil i 2x týdně a po tom co jsem se párkrát zapotil až na prdeli a musím jak se říká zaťukat, pokaždé vybral a dopadlo to jenom hrozným klením...železo vem čert, ale zdraví

...jsem rád, že jsi v pohodě a pokud budeš potřebovat občas Prahu jedu, nebo teď do konce února mám v plánu ještě asi 4x Olomouc přes Brno

DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Kolem Benesova se dejou divny veci... Jedes a najednou nejedes. Bych mohl vypravet. 

Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
To je hezký teda... Já jsem si jednou půjčil tátovo Nissana a na úzké silnici asi v půl páté ráno jsme se s protijedoucím pošťáckým Transitem navzájem připravili o zrcátka. Ještě dneska z toho mám výčitky svědomí, protože na tátovo autě už to bude vždycky vidět... A pojišťovna??? Než se s nima dohadovat, dokládat jim všelijak co se stalo, jak se to stalo a kolik to bude stát, jsem to radši zaplatil sámSafraporte píše:druhej den už z toho měl prdel. Vůbec ho nezajímá, co s tím ty lidi budou mít za starosti, že tam mohl zmrtvit některé z dětí co tam pobíhají a ... že (jelikož jsme na vesnici) ty lidi budou nasraný i na mě

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je plodnej tejden. Mě v sobotu večer borec ze sousední dědiny zabil mého milovaného oslíka. Fabii combi 1,9TDi. Měl jsem ji rád, jezdila za 5 L/100 a nic jiného než naftu a olej po mě nechtěla. Takže teď mimo jiných věcí ještě taky řeším pojišťovnu a jsem moc zvědavej co z nich vypadne. Patriku držím palce
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
Trochu ispirace:
http://smichov.nova.cz/clanek/galerie/v ... obavi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://smichov.nova.cz/clanek/galerie/v ... obavi.html" onclick="window.open(this.href);return false;