světla disco I 300td
Moderátor: Miky_CZ
světla disco I 300td
nevíte někdo odkud je taženej hlavní proud do spinače a přepínače světel? Nějak se v tom nemůžu zorientovat a najít proč mě nejde do toho přepínače šťáva 

- Kanec
- tel.: 732323452
- auto: LR Disco 300Tdi
Re: světla disco I 300td
Světla mají dvě pojistky v pojiskovce pod volantem a ty si myslím že jsou až za přepínačem na levou a pravou stranu. A hlavní pojistka světel je v pojiskovce v motorovým prostoru u baterky.koyot píše:nevíte někdo odkud je taženej hlavní proud do spinače a přepínače světel? Nějak se v tom nemůžu zorientovat a najít proč mě nejde do toho přepínače šťáva
tam jsem se taky dostal,ale někde mezi pojistkou u motoru a přepínačem světel mě někdo ukrad proud a nemůžu najít kde 

- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Vyznáš se v el. schématech?
Mezi pojistkami v motoru a přepínačem je pouze konektory na pojistkách a na přepínači.
Mezi pojistkami v motoru a přepínačem je pouze konektory na pojistkách a na přepínači.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
trochu tam něco najdu
, no z pojistky u motoru mě to do svazku tím hnědofialovím jde,ale do přepínače už ne a tak jsem mmyslel jestli není ještě někde mezi nějakej uzel nebo tak. Zatím jsem natáhnul provizorně kabel od baterky do přepinače na oba přívody abych mohl jezdit