RR P38 prosbo o pomoc
RR P38 prosbo o pomoc
zdravím z níčeho nic mi přestal fungovat centrál klíčem a okénko u řidiče, nevíte někdo co by to mohlo být
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Re: RR P38 prosbo o pomoc
ze by pojistka?TommyLuka píše:zdravím z níčeho nic mi přestal fungovat centrál klíčem a okénko u řidiče, nevíte někdo co by to mohlo být
sory zas takovej .....
nejsem to bylo první co jsem kontroloval i proměřoval, všechna ostatní okna i šíbr funguje a když u spolujezdce zamáčknu ručně dveře zamkne pravá strana i kufr, levá strana ne, nereaguje osvětlení dveří a spínačky, myslel jsem jestli nejsou cvaklé kabely u pantu, ale ty jsou ok, pod tapecírunkem dveří jsem našel krabku s tišťákma nemůže to být tam?

- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
muze, to je jednotka centralu. vzdycky zacinam od nejlehciho. Nemusi byt spatna ale zablokovana. Odpoj baterku a kdyz se to nechytne tak je vadna. prohod pravou s levou a uvidis jestli se ti zavada prenese. a mas to na stopro. Muze se stat ze se zablokuje pri poruse motorku centralu.
tak jsem se dnes ráno po cestě do práce zaradoval, vše z ničeho nic začlo fungovat zamkl jsem auto po půl hodině jsem odemkl, ale nenastartoval ani neotočil jen nápis motore senses prem telecom zavřel jsem auto zamkl odemkl a nastartoval 10 km zaparkoval a opět nic, ale už vůbec nic jen stále ten nápis proměřoval jsem pojistky a pojistky u motoru číslo 26 a 37 maji jen 4vlty a pod sedačkou pojistky číslo 6 a 17 2 volty už nevím

- Kokesek
- Kontaktovat uživatele:
pojistkovka v motoru, potom becm...