medzinápravový diferenciál od ashcrofta

Všeobecné rady a informace

Moderátor: Acon

Odpovědět
Zpráva
Autor
marcel
tel.: 0915 833178
auto: DISCOVERY I

medzinápravový diferenciál od ashcrofta

#1 Příspěvek od marcel » 01 úno 2013 16:55

Veľmi zaujimavý medzidif ATF.Myslím, že dobrá voľba pre DIIárov ktorí nemajú uzávierku.A ak je pevnejší ako origo medzidif tak je zaujímavý vlastne pre všetkých čo majú LT230.
http://www.ashcroft-transmissions.co.uk ... ductId=381" onclick="window.open(this.href);return false;

ondrush
tel.: 776026642
auto: DiscoII TD5 2003

Re: medzinápravový diferenciál od ashcrofta

#2 Příspěvek od ondrush » 05 úno 2013 18:12

nema niekto predstavu, kolko by to celkovo vyslo, s dovozom + montaz na D2? resp. aspon, aka je zhruba narocna (financne, ak to niekomu zverim) montaz? celkom ma to zaujalo, vnutorne zapasim s tym, ci zhanat a domontovavat uzavierku alebo nie (na jednu stranu komplet manualna uzavierka s montazov vyde hodne penez a vyuzijem ju iba minimalne, na druhej strane ale, ak mi vypadne TC ak to raz za cas potrebujem, co obcas robi, nepohnem sa z miesta, s cim by samosvor dostatocne pomohol)
Martin Ondrušek, flákání všeho druhu
profesionální flákač a prokrastinátor

halo
auto: Disco II td5

Re: medzinápravový diferenciál od ashcrofta

#3 Příspěvek od halo » 05 úno 2013 19:16

Tiez ma tato moznost zaujala. Mam nejake skusenosti s LSD v zavodaku ale neviem ako je to u offroad. Je LSD len nieco ako nudzove/polovicne riesenie alebo sa s tym da plnohodnotne jazdit nejaky ten narocnejsi teren? Teraz cez vikend mi chybala medzinaprava. Kym elektronika stihla zareagovat uz mi smyklo zadok a siel som mimo. Myslim si ze so zamknutym stredom by sa to nestalo. Ako by na tom bol tento samosvor od Ashcroft? Zomkne to dostatocne rychlo ked ho treba?

Odpovědět