Doplnky EQUIPE
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Re: Doplnky EQUIPE
To je parada
Skoda ze tam mam VELUX
,hned bych do toho sel. Co tam vyrabis dal ?
H.

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
- The Siki
- auto: RL Defender 110 Td5
Ahooj ještě jednou zkusím.... byly by tedy k mání zadní kryty světel? Díky za info SikiThe Siki píše:matooo píše:Hoj tak uz ani neviem co chces ? ale okrem konzoly mam kryt svetiel skladom. konzoly budu zase asi az po novom roku nejako som na to prdel a tie co boli som nejako postracal v Mohelnici![]()
![]()
![]()
Bedna pod cuby box na topeni je k dispozici taky a do vyroby ide dashboard od equipu nebo corsetiho je to to same
Ahoooj promin, myslel jsem kryty zadních světel.... mám Defa r.v. 2001, nevím jestli to je relevantní informace, 4ks kolik cca stojí? Díky Siki
Siki mas sz s omluvou ja som to nejako zasklil
Inak cena za sadu na 4 svetla je 1000 czk pozink(galvanicky
) ak niekto chce mozem aj ziarovo
mato

mato
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Už se těším, až tam bude
Je to paráda !

Je to paráda !
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Topení už tam je, střecha na konzolu už je připravená 

- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Konzola už je také na svém místě.
Fotky jsou z telefonu
Fotky jsou z telefonu

matooo píše:Takze ak by niekto nevedel takto bude vypadat panel na budiky do defendra s tym ze predny plech bude pez tych vyrezov ale podla poziadavky sa vypalia ako si kto povie
Chtěl bych slyšet co by na to říkal spolujezdec, kdyby do toho jebnul čelem. 

Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Náhodou, na sraz radioamatérů nebo tunerů by to bylo super! To by všichni čuměli, jak se dá obyčejný auto zkomplikovat!
Sledovat všechny údaje, to musí být fakt kochačka přírodou a radost z jízdy.... Ale proti gustu žádnej dišpec.....Já bych to asi nechtěl. Zatím se držím zpátky a montuju na auto jenom takový věci, který jsou pro můj styl využití Defa nezbytný. A i tak jich je už dost.....

Sledovat všechny údaje, to musí být fakt kochačka přírodou a radost z jízdy.... Ale proti gustu žádnej dišpec.....Já bych to asi nechtěl. Zatím se držím zpátky a montuju na auto jenom takový věci, který jsou pro můj styl využití Defa nezbytný. A i tak jich je už dost.....

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Cyrile máš pravdu, ale pokud se ty budíky udělají tak, aby ti samy řekly (zapípaly), že je něco špatně (vysoká teplota chladící vody, malej tlak oleje, málo vychlazené pivo ...), tak to to dovedu představit, že se na ně nemusím koukat, ale mám jak poznat, že se něco děje. Prostě takovej "elektronickej" palubní mechanik, co to normálně sleduje na plnej úvazek.
Tady u té konzole se mi líbí jedna věc - dá se lehce sundat štítek s přístrojema nebo vypínačema a upravit dle potřeby. Není nic lepšího, než kvůli přidání jednoho blbýho vypínače, rozebírat půlku palubovky.
A druhé využití - co věcí se za to dá schovat - a pokud se tam nacpe i jedovatej had, tak tam nepolezou ani myši nebo celníci.
Tady u té konzole se mi líbí jedna věc - dá se lehce sundat štítek s přístrojema nebo vypínačema a upravit dle potřeby. Není nic lepšího, než kvůli přidání jednoho blbýho vypínače, rozebírat půlku palubovky.
A druhé využití - co věcí se za to dá schovat - a pokud se tam nacpe i jedovatej had, tak tam nepolezou ani myši nebo celníci.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Mě se to líbí a většina věcí by nemusela být ani zapojená
Cvakátek prostě není nikdy dost
Ale - startování na knoflík (namontován po zalomení klíčku), páčka na stěrace s jednou polohou, páčka na blikače bez vracení, tlačítko na klakson, přepínání potkávacích a dálkových světel nožním vypínačem... Nic víc.
Takto jsem to měl ve svém prvním voze Š.Octavia z roku 1962 a jak jsem si liboval
A ken karbec a palivová pumpa ! Záležitosti pro opičáka opravitelné kdekoli a kdykoli.

Cvakátek prostě není nikdy dost

Ale - startování na knoflík (namontován po zalomení klíčku), páčka na stěrace s jednou polohou, páčka na blikače bez vracení, tlačítko na klakson, přepínání potkávacích a dálkových světel nožním vypínačem... Nic víc.
Takto jsem to měl ve svém prvním voze Š.Octavia z roku 1962 a jak jsem si liboval

A ken karbec a palivová pumpa ! Záležitosti pro opičáka opravitelné kdekoli a kdykoli.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Taky bych potreboval ty dratky a cudliky malinko zkrotit, v Nepalu jsem trochu predelaval zapojeni svetel a od te doby jedu na lehce provizorni rezim....
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
....koukam ze ty ses adept na tu novou palubku
H.

H.
It´s not broken, it´s british !

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Hanys, koukám že jedeš přesně podle hesla: "Pořádek zvládne každý blbec, ale chaos zvládne pouze inteligent!"
Tak jsem se dlouho nepobavil
!

-
- tel.: 722 949 240
- auto: Land Rover Defender
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám svého mazla, Defa 110 a moc mě zaujaly kryty na koncová světla, bo jsem včera couval....
Pokud by byla jedna sada volná, měl bych velmi vážný zájem..... A pokud jde o tu konzoli - pochopil jsem dobře, že ji lze aplikovat místo střešního okna? A budeš ji vyrábět?
Děkuji za info, Petr

Děkuji za info, Petr
matooo píše:pokud by bol zaujem zacnu delat konzoli pod strechu na CB tak mi napiste kto by to chtel a kolik jste ochotni dat. Stoji kolem 350 eciek co sa mi zda fatalnechcel by som sa s presnou a dokonalou kopii dostat nekam max na 150:-)
vše je jenom sen.....jenom Defender je opravdový
Nemá tuhle stropní konzoli někdo z Pražskejch? Koupit za rozumnější peníz asi nepůjde, tak bych jí zkusil zbastlit sám, ale bylo by dobré jí někde okouknout.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
- The Siki
- auto: RL Defender 110 Td5
Ahooj Matooo, delas jeste ty kryty svetel? Mel bych zajem ahooj sikimatooo píše:TAK HOTOVO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zatim mam sadu na 6 aut pro mne a pro zname jestli bude zaujem udelam vic ale jeste jsem nevymyslel cenu![]()
matooo