včera jsem byl v Peci, tam je to o něčem jiným se sněhemFrana píše:Mne je to fuk...tady je i snih, tak tam necham zimaky a svezeme se tady

Moderátor: Miky_CZ
včera jsem byl v Peci, tam je to o něčem jiným se sněhemFrana píše:Mne je to fuk...tady je i snih, tak tam necham zimaky a svezeme se tady
Já tam bydlel 20 let, slovo NEDA neznám, ale každej to jiný názorFrana píše:Az na to, ze se tam neda nikde jezdit. Chvili jsem tam bydlel.
Jo jo,to by mohlo být fajnovýpetr štrof píše:Takže tedle víken nic , ale něco domlouváme u nás s Fráňou, má tady najetou pěknou trasičku .
Něco kolem Trutnovské elektrárny pak přejezd Jestřebích hor dále přesun směrem k Teplickým skalám.
S možným obídkem na Bishofsteinu a další přejezdy Jiráskovým krajem spíš offroudek než hardcorek.
Petr
Pekne fotkyHýta píše:Tady je pár fotek z dnešního poježdění. Tímto bych chtěl poděkovat Fugínovi, že mě seznámil s pár místama, kde se dá vyřádit
Fugíne ty máš oči jako rysfugín píše:Hele Ondrášu nějak se nemůžu zbavit dojmu že ten borec před tebou zrovna balí lano.... Kde si to byl zase řádit a kde je to video? Abych věděl kde sem chyběl a o co sem přišel
. Co si to vyváděl s tou anténou,kdyby byl ten potůček větší řekl bych že si tam byl chytat pstruhy
škoda, v pátek mám v plánu hokej a oboje nestíhámpetr štrof píše:V pátek po třetí hodině se pojede Č. Kostelec a blízké okolí
zatím 3 auta vidím to tak na 1-2 hodinky na pohodu .
petr