Dovolené s dětma - kdo by se přidal?

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
kubass

Dovolené s dětma - kdo by se přidal?

#1 Příspěvek od kubass » 21 úno 2013 09:04

Scháníme nějakou spřátelenou rodinku s dětma která by jezdila na dovolený, v okruhu známých většina lidí jezdí na jiný styl dovolených, těch několik málo rodin který připadají v úvahu a mají auto většinou zrovna nemůžou.... v zimě jsme byly jednou v Banátu, jednou na Koločavě, v létě v Albanii a všechno paráda, jenom by přece jenom bylo lepší ject radši ve dvou autech... Máme dvě holky, 4 a 2 roky. Jezdíme lehce upravenym Patrolem (není to sice LR ale tak na funkci by to snad nemělo vliv:-), rozumný offroad, přizpůsobit to potřebám dětí... Ještě bysme rádi vyrazili na hory do Rumunska nebo na Ukrajinu, v létě Balkán nebo pobaltský republiky/rusko/finsko... Kdo by se přidal? Případně pár fotek z minulých akcí: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 778&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Naposledy upravil(a) kubass dne 21 úno 2013 09:16, celkem upraveno 1 x.

MadTom
tel.: 608 600 360
auto: D2, Def 130

Re: Dovolené s dětma - kdo by se přidal?

#2 Příspěvek od MadTom » 21 úno 2013 09:13

My jsme na to podobně - dvě holky 4,5 a 1,5 roku, vloni Albánie a Černá hora, letos máme v plánu Rumunsko a Bulharsko. S holkama samozřejmě musíme k moři, v Albánii na jihu (vlastně už skoro v Řecku to bylo super). A ano, dvě auta by byly podstatně lepší. Takto jedním autem jsem na některá místa vůbec nemohl, a stačilo blbých 20m. Ale kdybych zůstal viset, tak to bylo špatně. Ve dvou autech žádný problém.
Jinak řečeno - kdy a kam? Vloni jsme jeli až v září - nebylo už takové vedro, na plážích bylo prázdno (v Albánii skoro až moc) a ceny taky rozumnější.
Ještě nás lákají Alpy (je to blíž, takže klidně i na kratší dobu - druhá dovolená?) a k tomu samozřejmě na chvilku k moři.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo

petmic
auto: D2

#3 Příspěvek od petmic » 21 úno 2013 09:25

My sme na to tiez podobne. Dve dievcata, starsia 3 roky, mladsia dva mesiace. Koncom leta by sme chceli do alp, ale vsetko bude zavisiet od toho aka bude mala - ako bude znasat dlhe cesty v aute.
if it ain't broke, don't fix it

kubass

#4 Příspěvek od kubass » 21 úno 2013 09:28

... hergot, že jsme se tam nepotkali... přesně jak píšeš, potom stačí jedna malá hovadinka... Vyrazili jsme v půli srpna, byly v černé hoře u moře, potom projeli hory, Durmidor, podél Tary, týden v severní Albáníí, Prokletje, Theti a okolí, potom zpátky de Černé hory a pres kopce v Srbsku zpátky, super dovolené, jenom trochu chybí ta jistota kdyby náhodou něco... Vloni touto dobou jsme byli na Ukrajině, byla teda zima ale parádní zážitky. Letos bysme jěště někam vyrazili, kolegyně Rumunka mi doporučuje Bukovinu, je tam čtyřsedačka lanovka tak bysme pár odpolední zkoušeli lyžovat, popojíždět po oklí a chodit na výlety... mysleli jsme za týden na týden....
Přílohy
mn.jpg
uk.jpg

MadTom
tel.: 608 600 360
auto: D2, Def 130

#5 Příspěvek od MadTom » 21 úno 2013 09:54

My letos nejdřív v létě, teď toho máme trošku moc, hlavně musíme dořešit zdravotní problémy (obě holky měly neštovice, ...).
Ale někdy červenec a Alpy by nebylo úplně blbě, to by se dalo tak na týden, a konec srpna a začátek září - Rumunsko - lehce hory a lehce poježdění, potom pokračovat do Bulharska k moři a cestou zpátky se uvidí. To už ale určitě není na 1 týden, spíš tak na 3.
Vloni jsem Černou horu a Albánii dali na 3 týdny a bylo to akorát, něco málo v horách, něco u moře. Tam jsem to vzali přez Srbsko, zpátky přes Chorvatsko se zastávkou na Plitvických jezerech.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo

Odpovědět