no co, ja nemam hotove vobec nic, ale za to vsetci ostatni ano, a to ma viac tesi....

.... a ty pekne odpovedaj celou vetou.... Pavel sa pytal ci TY ides na hubarcenie do tisoveca....pekne bud slusny...
Moderátor: Miky_CZ
... nikto ma nepozval, nikto mi nechce zaplatit ale pojdem pozriet zname tvare prehodit zopar slov a vratim sa domov zaslintany.dodooff píše: ... a ty pekne odpovedaj celou vetou.... Pavel sa pytal ci TY ides na hubarcenie do tisoveca....pekne bud slusny...
... sak tam bude vykvet slovenskeho offdodooff píše:.... to ta bude niekto lizat ?
... to chces povedat, ze preto tam ty nemozes chybat, hej ?DanoDEF píše:... sak tam bude vykvet slovenskeho offdodooff píše:.... to ta bude niekto lizat ?
Na ceste...DanoDEF píše: A mas uz BOW 3 motor ?
Ano ty, tajnůstkáři...DanoDEF píše:... Kto jadodooff píše:... Dano sa nam meni a stava sa z neho tajnostkar (a obchodnik na nepoznanie)
![]()
Paradateslo píše:a prave som si nalozil do kufra dalsie haraburdy, ktore nutne potrebujem k zivotu...a pridam ich k ostatnym do regalu
... ale nie Vy ma este donutite sa zucastnit.PavelU píše:Registrace potvrzená...![]()
.... Co siteslo píše:Na ceste...DanoDEF píše: A mas uz BOW 3 motor ?![]()
Kupil som si milemarker typeR, ale ako vacsina veci je stale v krabici na polici.
Dodo na Tvoju otazku uz asi tusis odpovedNielenze som nic naplanovane nespravil, este som aj stihol odtrhnut lavy uchyt tlmica na naprave, vyfuk, zohnut pevnostnu spojovacku, amputovat dalsie lemy blatnikov a trochu upravit linie dalsich karosarskych dielov...
![]()
Ale mam pocit, ze si si chcel iba rypnut co?
Super, zase další upgrade na vyšší level...teslo píše:a prave som si nalozil do kufra dalsie haraburdy, ktore nutne potrebujem k zivotu...a pridam ich k ostatnym do regalu
Z toho se už nevykroutíš, čekáme tě...DanoDEF píše:... ale nie Vy ma este donutite sa zucastnit.PavelU píše:Registrace potvrzená...![]()