*** Pojezdeni kolem Brna ***
Moderátor: Miky_CZ
Re: *** Pojezdeni kolem Brna ***
Tak mám BFG MT, takže né že to někdo zrušíte 
Nutně potřebuju "novou" Diskárnu!
ex D2 Td5 2004
ex Ford Ranger Stormtrak 2022
ex D2 Td5 2004
-
Jurajkukuraj
- tel.: 776810668
- auto: D2
Ty ses teda rozjel s upravama!! my toho tvyho stroja ani nepoznáme 
- ondrush
- tel.: 776026642
- auto: DiscoII TD5 2003
tak to vyzera, ze skutocne nemam nic na plane na toho 24., takze by som sa ukazal tiez. Dufam, ze mi TC nebude zase vypadavat
Martin Ondrušek, flákání všeho druhu
profesionální flákač a prokrastinátor
profesionální flákač a prokrastinátor
Jak jsem to tak pročítal, tak by nás na buřtvýletě mohlo být cca 8 aut (goodlift, habakuk, RudaK, PavelU, Ondra_BIG, Jareku, ondrush, honzeeek).
Měl by někdo problém, kdyby se přidal seriový rubicon a nissan pathfinder?
A jedno sériový Pajero?honzeeek píše:Jak jsem to tak pročítal, tak by nás na buřtvýletě mohlo být cca 8 aut (goodlift, habakuk, RudaK, PavelU, Ondra_BIG, Jareku, ondrush, honzeeek).
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
No a ví se už termín a kam vlastně? Já jsem sice "v Brně" jenom napůl, ale časově už je to během týdne větší polovina.
Kdyby bylo hezké počasí a pěkně teplo, tak bych byl pro rodinnej výlet. Dneska to tak sice nevypadá, ale třeba by se to stihlo zlepšit.
Kdyby bylo hezké počasí a pěkně teplo, tak bych byl pro rodinnej výlet. Dneska to tak sice nevypadá, ale třeba by se to stihlo zlepšit.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Z předchozí akce vím, že to nevadilo, spoléhal jsem na Vásgoodlift píše:A jedno sériový Pajero?honzeeek píše:Jak jsem to tak pročítal, tak by nás na buřtvýletě mohlo být cca 8 aut (goodlift, habakuk, RudaK, PavelU, Ondra_BIG, Jareku, ondrush, honzeeek).
Termín je daný -neděle 24.3. a trasa taky, jen bych ji sem asi nepsal úplně konkrétně.MadTom píše:No a ví se už termín a kam vlastně? Já jsem sice "v Brně" jenom napůl, ale časově už je to během týdne větší polovina.
Jel jsem to už víckrát, pro představu najedeme cca 150km (meřeno z Brna) z toho necelá třetina terénem

-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Tak mi trasu aspoň zhruba napiš prosím do SZ - ať mám představu, kde bych se k vám případně připojil - jel bych nejspíš z Olomouce. Teda když bude počasí.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- jareku
- tel.: 737 347 753
- auto: RR L322+SIII
zdar, auto je v procesu přeměny - sada tlumičů a pružin má dorazit zítra do Brna - a s mechanikem jsme domluveni, že má auto "nachystat" nejpozději na 22.3. Dnes mně známý daroval disky z DII - sice plecháče, ale vypadají celkem dobře a jsou jako nový a prozatím je dám s novými pneu MT na auto. Co mně dělá více starostí je má zlomená klíční kost - sice srůstá, ale bolí to a špatně se řídí. Je to sice ještě pár dnů do výjezdu, ale nejsem si jist, jestli se "aktivně" zůčastním.
Live long and prosper.
- jareku
jak se říká - darovanému koni na zuby nekoukej - jsem byl poučen, že disky z DII na DI nepasují
. Tak jsem hned objednal sadu od Karla Slámy
Live long and prosper.
Vezmeš mechanika a v nejhorším to odřídí za tebe, budeš se aspoň kochat 
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
- jareku
jo, jen aby to stihl dodělatgoodlift píše:Vezmeš mechanika a v nejhorším to odřídí za tebe, budeš se aspoň kochat
Live long and prosper.
- Frenk
- tel.: 733221300
- auto: LR D1, RAV4 2,2 D4D
- Kontaktovat uživatele:
goodlift píše:A jedno sériový Pajero?honzeeek píše:Jak jsem to tak pročítal, tak by nás na buřtvýletě mohlo být cca 8 aut (goodlift, habakuk, RudaK, PavelU, Ondra_BIG, Jareku, ondrush, honzeeek).
Chci se jen optat nechtěl by mě někdo přibrat do party mám LR stále rozdělaný jsem v Rebešovicích ale můžu někam dojet břichoplazem
Jiří Veselý
http://www.battlegroup.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sogbrno.webnode.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Tel: 733221300
http://www.battlegroup.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sogbrno.webnode.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Tel: 733221300
Mohl bych se eventuelně taky přidat? Většinou jezdím jako doprovodné, odtahové, záchranné a tak dále vozidlo
Už bych se rád někde vyvenčil, konečně!!! Jen se přezuju ze 17" na 16" a můžu vyject.
Už bych se rád někde vyvenčil, konečně!!! Jen se přezuju ze 17" na 16" a můžu vyject.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
A to je teprve začátekJurajkukuraj píše:Ty ses teda rozjel s upravama!! my toho tvyho stroja ani nepoznáme
ex D2 Td5 2004
ex D2 Td5 2004
Určitě ano,pokud můžu mluvit i za ostatní, je to přece o setkání fajn lidí s diagnózou LRmoon13 píše:Mohl bych se eventuelně taky přidat? Většinou jezdím jako doprovodné, odtahové, záchranné a tak dále vozidlo![]()
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
goodlift píše:Určitě ano,pokud můžu mluvit i za ostatní, je to přece o setkání fajn lidí s diagnózou LRmoon13 píše:Mohl bych se eventuelně taky přidat? Většinou jezdím jako doprovodné, odtahové, záchranné a tak dále vozidlo![]()
ex D2 Td5 2004
ex D2 Td5 2004
Co co co? Mluvis o cem myslim, ze mluvis?goodlift píše:Vezmeš mechanika a v nejhorším to odřídí za tebe, budeš se aspoň kochat
-
Jurajkukuraj
- tel.: 776810668
- auto: D2
Na ktere benzince se toho 24. potkame? Ze by Lipuvka,nebo už v centru...