modro šedivý kouř
Moderátor: Miky_CZ
-
- auto: LR Discovery 300
- Kontaktovat uživatele:
modro šedivý kouř
když jedu z kopce a jen šolíchám plyn začne z výfuku vycházet modro šedivý kouř, když víc přidám a přeřadím přestane to, ale pak po chvilce zase začne. kde může být chyba?
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: modro šedivý kouř
Může to bej i špatným uhlím..... bo jsi nenapsal co vlastně máš např. LR nebo starý dobrý kamna Petry. MIloš II 

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
- Kontaktovat uživatele:
JEE jsem zelenáč a nějak mě to nenapadlo
... mám Discovery 300 Tdi r.v. 97..dělá to jak za studena tak za tepla, kouří jen z kopce...

Taky mně to dělalo, ale jen za studena, nejdřív jsem nechal repasovat vstřiky (nové komplet vnitřky), ale dělalo to dál, tak potom repas vstřikovacího čerpadla a potom to bylo dobrý... ideální je udělat obě věci, nebo asi začít čerpadlem - jedná se o jeho rozebrání, vyčištění, výměna nějakých gumiček, atd. a seřízení na stolici... není to nějaký dramatický zákrok a nestojí to dramatické peníze...
Country boy...
-
- Kontaktovat uživatele:
ok zkusím to..když to budu odkládat stane se něco vážnějšího?Rover píše:Taky mně to dělalo, ale jen za studena, nejdřív jsem nechal repasovat vstřiky (nové komplet vnitřky), ale dělalo to dál, tak potom repas vstřikovacího čerpadla a potom to bylo dobrý... ideální je udělat obě věci, nebo asi začít čerpadlem - jedná se o jeho rozebrání, vyčištění, výměna nějakých gumiček, atd. a seřízení na stolici... není to nějaký dramatický zákrok a nestojí to dramatické peníze...
-
- Kontaktovat uživatele:
uvidímeRover píše:Asi nestane...