Zadní pevnostní nárazník?
Moderátor: Acon
pri stavbe mojho som mal kriterium, ze roh naraznika musi uniest vahu auta, kes sa on oprie. V praxi to funguje. Pri parkovani v garazi ich pouzivam ako dorazy. Pokial nevytocim zakrutu do garaze, tak sa neobtazujem cuvanim, ale len pridanim plynu
Teraz vazne...uz x-krat sa mi stalo, ze som v terene zostal zakliesneny rohom...

Teraz vazne...uz x-krat sa mi stalo, ze som v terene zostal zakliesneny rohom...
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
mas pravdu, ja mam na "bezne" jazdenie osobak( uz iba jeden).
Z mojho pohladu, ked vysledok splni ocakavania majitela, tak to je argument, ktory prebije vsetky ostatne.
Kazdu iniciativu o funkcnu a vkusnu upravu nasich milacikov vitam. A tvoja je mimoriadne vydarena( co sa aj mojho vkusu tyka).
Z mojho pohladu, ked vysledok splni ocakavania majitela, tak to je argument, ktory prebije vsetky ostatne.
Kazdu iniciativu o funkcnu a vkusnu upravu nasich milacikov vitam. A tvoja je mimoriadne vydarena( co sa aj mojho vkusu tyka).
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
V sobotu jsem chtel jenom za barakem zkusit najezdovej uhel, ale projel jsem se i nahoru na kopec. Musim rict, ze to je strasnej rozdil, nenasel jsem misto, kde bych skrtal.
- Přílohy
-
- Dsc02756.jpg
- (158.78 KiB) Staženo 1715 x
-
- Dsc02754.jpg
- (140.55 KiB) Staženo 1719 x
-
- Dsc02744.jpg
- (135.18 KiB) Staženo 1718 x
nárazník
Stavrosi, paráda ! Nejen, že ten nárazník vypadá, jako jeden z funkčně nejpovedenějších, jaké jsem kdy na Discu viděl, ale je i velmi elegantní. Fakt, moc pěkné, blahopřeji.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
Re: Zadní pevnostní nárazník?
Land Rover to nemá v originálnom príslušenstve?Jarys píše:Nemůžu nějak narazit na zadní pevnosťák. Chtěl bych něco na Discovery II. Pošlete nějaké fotky či odkazy kde po nich kouknout. Jak u nás tak ze zahraničí. Pochlubte se co máte. Nemusí být na navyják...