Dobrý deň,
tento týždeň pri jednom rannom štarte mi o sekundu dlhšie svietila kontrolka mazania motora... potom zhasla a už sa nerozsvietila. Ani pri štartovacej sekvencii.
Povedal som si, OK, vymeníme žiarovku a bude to. Ovšem, keď som rozhádzal palubovku, zistil som, že tem sú LED.
Motor a všetko sa správa normálne, imobilizér normálne blbne, oleja je dosť, prešiel som všetky poistky, pohýbal všetkými káblikmi, čo som našiel.....
Má niekto šajnu, ako kontrolku rozchodiť (nie, že by mi chýbala, ale čo keď predsa?)
Ďakujem
Disco Td5 - kontrolka oleja nadobro zhasla
Moderátor: Miky_CZ
- faisceau
- tel.: +421918707701
- auto: LR Discovery Td5
Disco Td5 - kontrolka oleja nadobro zhasla
LR Discovery II Td5
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Disco Td5 - kontrolka oleja nadobro zhasla
No nejspíš vyměnit olejové čidlo na motoru. Tak kontrolka bude určitě funkční. To jsem nikdy neslyšel, že by přestal svítit přímo ta kontrolka.
Stačí zkusit ukostřit ten drát co vede na to olejové čidlo na motoru a budeš vědět hned jestli se rozsvítí.
Taky se mohl přelomit někde ten drát.
K
Stačí zkusit ukostřit ten drát co vede na to olejové čidlo na motoru a budeš vědět hned jestli se rozsvítí.
Taky se mohl přelomit někde ten drát.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- faisceau
Ďakujem, skúsim.
Btw, po včerajšku som si istý, že kontrolka žije - asi na štvrť sekundy preblikla pri štartovaní (alebo som ju len chcel vidieť?
)
Btw, po včerajšku som si istý, že kontrolka žije - asi na štvrť sekundy preblikla pri štartovaní (alebo som ju len chcel vidieť?

LR Discovery II Td5
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
je to tenucky drat vzadu za motorom, ma super vlastnost ze ked je rozpojeny tak nesvieti a ked sa ukostri tak svieti...
najskor sa ti vypadol a z casu na cas sa ti niekde na motore ukostri.
najskor sa ti vypadol a z casu na cas sa ti niekde na motore ukostri.
- faisceau
Radšej ani nechcem vedieť, čím ma v blízkej budúcnosti vehikel prekvapí
Počkám, kým bude zajtra pršať, a pustím sa po kábli 
Vďaka

Vďaka
LR Discovery II Td5
- faisceau
Nuž, tak, odhalil som tajné zákutia pod krytom motora, poťahal som pár drôtov, "zagehnil" som ich akousi "bužírkou" a napodiv, krhlička svieti...... Nič v zlom, ale rovnako mi svieti aj vnútorné osvetlenie, aj po tom, čo zamknem vehikel....Kurňa, to je na porážku s DicsII. Mojej žene stačí stláčať nožičky....funguje niečo také aj na dII? Budem stláčať pneumatiky a budeme v pohode.....
LR Discovery II Td5