stary alebo novy?

D, TD, TDI, TD5
Zpráva
Autor
dyogeness
auto: Defender 90 TD5 2007

Re: stary alebo novy?

#41 Příspěvek od dyogeness » 10 led 2013 18:17

cawless... no ja som skusl pred kupou TD aj TD4 a jazdila tak civilnejsie ...ale som spokojny s td5 aj ked na dialnici vytaca motor a chyba 6tka ale neviem zase co vydrzi ten fordacky motor a prevodovka v td4 (nahodou tuto techniku poznam z ineho auta a nepacilo by sa vam to)...a def sa predsa nekupuje koli dialnici a komfortu ale prave z opacnych dovodov... a subjektivne : TD4 nema tie klapky a palubovka je taka nejaka na defa primoderna...ale nic proti td4 ved aj to je predsa def... :wink: .... nejazdim nejake extremy a som spokojny s td5 ...je to dobry kompromis medzi 300TDI a TD4 ... ono ked clovek nekupuje prave nove auto(a nove dnes neznamena lepsie) tak asi hlavne zalezi na stave a akom je a kto ho jazdi... ja som spokojny a vyskusam este remap motora (ale to len koli MT pneu...) aj ked to nieje nevyhnutne... :nod

dyogeness
auto: Defender 90 TD5 2007

Re: stary alebo novy?

#42 Příspěvek od dyogeness » 31 bře 2013 11:27

zdravim...az vcera som zistil co to je defender... polovica sirky cesty zasnezena , oproti ide ml mercedes a ja ze si v 60 km rychlosti zajdem do 30 cm zaveja na ceste a nebudem nejak spomalovat..., vedla cesty klasicky melioracny vymol asi 1m hlboky a v nom pne z vyrezanych stromov...., skoncilo to mojim cca 50 metrovym vyletom v priekope az kym som zastavil kedze sneh ma tam nasmeroval... prva myslienka uz som jednou nohou (oboma) v nemocnici... ked som zastavil tak dalsia myslienka ze nic mi nieje ale auto bude urcite nasrot... zamnou spominany mercedes sa otocil a cel pomoct ked videl v spetaku co sa deje...instinktivne som zaradil spiatocku a cuduj sa svete vycuval som z prielopy plnej snehu... tak som vystupil pozrel spodok boky ...videl som iba ze vyskocil predny blinker tak som ho zastrcil spat zakyval typkovi v ML ktory krutil hlavou a odysiel... :) jedine defender...:)
...az neskor na benzinke som zistil ze mam zohnitu riadiacu tyc a posunuty rajd riadenia a trocha zohnuty predny naraznik a spz-ku......inak nic
...das auto...:)

Odpovědět