No tak keď na to ten v Audi nedupe.discork píše:uplne staci ten vykon co ve origos.dnes so v pohodepredbiehal auta ako audi 6.nova oktavka atd.vliekli sa 70
smer do Ruzomberku z Martina,ja som ich daval 95km/h
![]()
.

Moderátor: Acon
To je vážne tvoje? Druhé najkrajšie auto tohto storočia. Nemá síce tak čisté tvary ako Discovery 3, ale tá hladkosť tvarov. Ako mramorová socha zo Starovekého Grécka.Kangaroo píše:Tu cestu znám občas tudy jezdím, příště si dáme závody, mám audi A6 viz foto![]()
Jo je, ale taky jsem ji nekupoval uplně novou, zabavenej laesing, ale supr poježděníčko, Měl jsem spadeno na 3,2 ale todle byla dobrá nabídka a teď už jsem asi slabší motor chtít nebudu.DanielDesign píše:To je vážne tvoje? Druhé najkrajšie auto tohto storočia. Nemá síce tak čisté tvary ako Discovery 3, ale tá hladkosť tvarov. Ako mramorová socha zo Starovekého Grécka.Kangaroo píše:Tu cestu znám občas tudy jezdím, příště si dáme závody, mám audi A6 viz foto![]()
AHA!:lol:Kangaroo píše:Jo je, ale taky jsem ji nekupoval uplně novou, zabavenej laesing, ale supr poježděníčko, Měl jsem spadeno na 3,2 ale todle byla dobrá nabídka a teď už jsem asi slabší motor chtít nebudu.DanielDesign píše: To je vážne tvoje? Druhé najkrajšie auto tohto storočia. Nemá síce tak čisté tvary ako Discovery 3, ale tá hladkosť tvarov. Ako mramorová socha zo Starovekého Grécka.
Skube mi to a poriadne... Tak sa chcem opytat co je to za medzikus, resp ako na to skubanie, resp odkaz na to tema kde sa to preberalo... (kablovy zvazok a veci okolo neho som uz riesil a nepomohlo)Jenda píše:Tak ja pripomenu jeste jednou tema co jsem sem kdysi daval.Neni to primo vykon.tuning ale tyka se to Td5ky.,,Cukatura"!Znamy to nesvar![]()
V tunigovem kramu na Jeremenkove mi nabizeli nejaky mezikus mezi konektor a snimac plyn.pedalu.Ma to pak normalni chod a neskube to.
Problem je ze ty dva konektory s cca 8cm kabelaze stoji 4500kc!MAZEC
Ma to nekdo znaknuty?Uz to nekdo videl v akci?
Honza
Dik za typ, vyskusam. Skube to a obcas pada do nudzaku pri ca 1800 otackach.Petro píše:To mco
cukanie som riesil na mojom aute ako som ho kupil od jedneho clena z tohoto fora. Cukalo to pri pridavani cca od 2500 otacok cize radost predbiehat. Postupne som menil waste gate ventil 2x, vahu vzduchu, potenciometer - plynovy pedal, kablovy zvazok, nakoniec to bolo cidlo teploty a tlaku na sani ( najdes na zvode sanie do motora). Netvrdim ze je to tutovka aj u teba ale zacni tym cidlom ak nie to, tak pozri veci co som spomenul. Ak to mas v nizkych otackach a pada ti to aj do nudzaku mozno waste gate ventil na ovladanie turba.(plati len pre disco def ho tusim nema).
Tady dám Tomovi za pravdu. Před cca rokem jsem řešil problém s chodem motoru TD5. Mimo jiné mne vyměnil mapu ( originál 2002 ) za novější ( 2007 ). Následně se během roku na motoru měnili další věcí ( turbo, váha vzduchu etc ). Motor jde jedna radost.... toto pondělí mne napadlo vrátit původní mapu ( 2002 ). Pokud byl problém v mechanice, myslel jsem si že po vrácení originální mapy nic nepoznám.... ve středu večer mapa z roku 2007 byla zpátky. Rozdíl byl sakra velký. Dodatečně Tome díky ještě jednou.MadTom píše:Nebo je možnost vzít jinou řídící jednotku a tu v autě zkusit, a jako poslední, zkusit nahrát novější verzi mapy do řídící jednotky - novější mapy jsou většinou lepší, stejně tak mapy určené mimo Evropu mají některé trošku více výkonu.
Víc mě takhle na dálku nenapadá.