Platba kartou na LRseries.com
Moderátor: Miky_CZ
Platba kartou na LRseries.com
Dnes ráno jsme narazil při objednávce věcí na Dorsetku na tenhle problém - viz screen. Netušíte, čím by to mohlo být ? Kartou platím normálně

Technologie pro zahradní jezírka
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Platba kartou na LRseries.com
Jestli se nepletu, tak je to online ověření platby kartou - pokud to tvoje karta podporuje, tak by ti měl přijím SMSkou ověřovací kód. Chtěl jsem si takovou katru pořídit, kvůli internetovým platbám, a u většiny bank ani netušili o co vlastně jde, natož tak, aby to podporovali. Jmenuje se to tuším 3D-secure. Nakonec jsem to vzdal a udělal jsem si druhej účet s druhou kartou, kde je peněz akorát na potřebnou platbu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Ja na take platby pouzivam moju UK kartu, podporuje 3D secure ale bez SMS kodu. Vsetky SK karty co mam nefunguje s 3D secure.
if it ain't broke, don't fix it
Díky za info. Mám od České spořitelny Visu i Master Card, a ani jednou nezaplatím. Přitom těma kartama platím úplně běžně, nikdy jsem nenarazil na podobný problém
Zavolej do Spořky, mě to naposledy neprošlo ze stajného důvodu. Druhý den zavolali a službu aktivovali.
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
Já tam dneska volal, a nepochodil jsem. Co přesně ti prosím tě aktivovali ?
ověřovací kod SMS, nemám ale Spořitelnu, možná bude nejlepší dojít na pobočku a tam si pořádně zjistit. Mě zavolali z banky, že jsem se minulý den snažil zaplatit a platba byla zamitnuta protože nemám povolený 3D secure a jestli to chci aktivovat. Petr
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
A teď platíš na LRseries normálně ?
Teď jsem tam nic nekupoval, ale chtěl to po mě slevový server PEPA a tam to potom fungovalo. Zajimavé je, že se částka odečetla 2x , poprvé kdy to zamítli a druhý den znova.
Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover
Tak já to dnes s tou kartou vzdal, a svou Massa Bob angličtinou se domluvil v LRS na bankovním převodu. Paradoxně i při mé prachmizerné angličtině je to jednodušší způsob, než se domluvit česky s čechem na call centru České spořitelny. Ach jo