Pokud je to nabídka, že s něčím dorazíte, určitě Vás neodmítneme.Luboš M. píše:.....a já chci cukrovou vatu!!!eliott píše:
Střelnice, labutě a řetízkáč budou také??![]()
...tak pěknej sraz to vždycky byl......

Moderátor: Miky_CZ
Pokud je to nabídka, že s něčím dorazíte, určitě Vás neodmítneme.Luboš M. píše:.....a já chci cukrovou vatu!!!eliott píše:
Střelnice, labutě a řetízkáč budou také??![]()
...tak pěknej sraz to vždycky byl......
Já Ti je vezmu... Jen ať se Low připomene, ta paměť už taky není co bývalaMiky_CZ píše:Vyzvedne mi nekdo z ostravaku u Lowa 4 tricka a doveze mi je do ovy?
Děkuju, už se ozval radekBroňa Ostrava píše:Já Ti je vezmu... Jen ať se Low připomene, ta paměť už taky není co bývalaMiky_CZ píše:Vyzvedne mi nekdo z ostravaku u Lowa 4 tricka a doveze mi je do ovy?
Loni bylo taky dost mokro a stačili A/T tak je to vlastně jedno.cicusik píše:cize T3 a mam sa prihlasit, chapem spravne?
Záleží, co plánuješ jezdit. S T3 si můžeš víš troufat.cicusik píše:cize T3 a mam sa prihlasit, chapem spravne?
dojit se to da , ale az tam dorazi tak te umlatikáfič píše:Tak se mi to nějak šecko komplikujetrošku sem zapoměl že má moje pani čtvrtýho narozky.... nicméně jí možná ukecam ať jede se mnou... lepčí poloviční zábava než žádná
.... tzn + mládě a pes
nevíte někdo jak je daleko je ten penzijon býk od tankáče? resp jestli se tam dá došlápnout pěšky s miminem v ruce a splašenym psem?
tak to zalezi na tom co jsi si obednal za počasí ?low píše:Tak uz jsem se obaval, ze letos bude na Jihlave krasne, slunecno a teplo) Vypada to, ze opet pribalime gumaky
Kdo se nechce zdrzovat pri prijezdu, vyplni prihlasku dopredu (ale nutnosti to neni) http://cestoffka.formees.com/f/lrhighland/" onclick="window.open(this.href);return false;
ty si zober T3 a prihlas sa, jedlo ti pojde vo velkom aute;-)cicusik píše:cize T3 a mam sa prihlasit, chapem spravne?