Strasne rezonovanie vo dverach
Moderátor: Safraporte
Strasne rezonovanie vo dverach
Prosim vas poradite mi fakt uz som zufaly mam free 2000 2.0di uz druhy rok a teraz jak sa oteplilo mi zacalo strasne vrzgat a rezonovat nieco v pravych zadnych dverach je to taky ostry zvuk ako by sklo co s tym moze byt?? tesnenia som prestriekal silikonom no stale to robi vopred dakujem, pretoze pri dlhsej jazde je to ozaj neprijemne 

Re: Strasne rezonovanie vo dverach
Mne to robilo tiez na tých istých dverách , potom som zistil ze len vzdy ked mam nahlas radio takze som vymenil reprák a vsetko v poriadku... 
Skontroluj ci mas v poriadku prichyteny tapacir na dverach stava sa ze koliky s ktorými je to prichytene sa vyderu a potom hucia a rezonuju cele dvere to som mal preznenu na opacnej strane ...

Skontroluj ci mas v poriadku prichyteny tapacir na dverach stava sa ze koliky s ktorými je to prichytene sa vyderu a potom hucia a rezonuju cele dvere to som mal preznenu na opacnej strane ...
Freelander 2.0 Di 2000
no len u mna je ten problem aj ked je radio vypnute to robi skusim to tapacirum este pozret no uvidim :/
uz ked budes mat tapacir dolu tak urcite pozri uchytenie okna a vodiacich líšt ....
Freelander 2.0 Di 2000