no v brně bych ještě z vlastní zkušenosti
nedoporučil STK ve slatině. fakt špatné. byl jsem tam se SAABem, připraveným na STK z mého domovského sábího servisu. tip-top nachystané. a už na emisích problém. auto tam měli snad přes hodinu, už jsem byl dost nervní a několikrát se na příjmu ptal co se jako děje. musíte počkat, posaďte se a takové ty řeči. pak si mě zavolali přímo na emise do haly. a začlo to: pane, to vám vůbec nevychází ty hodnoty, úplně špatně všechno. a já: jak jako nevychází? a oni, cituji: přisírá vám to vzduch. to mě už rozpálilo. tak jsem se ho zeptal, jak tomu mám rozumět a jestli toto je jako odborné stanovisko školeného technika a jestli to takto hodlá napsat do papírů. borec trochu znejistěl, ale pak pokračoval, že to "někde" přisává asi vzduch a že z toho lezou úplně jiné hodnoty. říkám, předevčírem to bylo na servisu, vše OK. kde to přisává ten vzduch? a on že prý to může být vlastně kdekoliv, klidně od brzd. no ty vole. aha, takže brzdama to saje vzduch?! pochopil jsem, že chlapec asi chce něco bokem a že si mě tipnul na trůbu. tam jsem mu řekl co si myslím a že mu na takové kecy seru a že ať mně teda vystaví ten papír, kde to bude černé na bílém a že si s tím zajedu jinam. najednou prý že teda v pohodě, že si mám přejet do druhé haly, že mně ten protokol od emisí sice nemůže dát, ale že to tam vepředu kolegovi nějak vysvětlí a že teda můžu jet. ty krávo! nic, tak jsem si přejel. a ten druhý debil začal podobně, dokud si nevlezl pod auto. když vylezl tak čuměl jak z jara a že prý jo, že vůbec nečekal, že tehdy 13leté auto bude v tak špičkovém stavu, že to mu sem jezdí 5leté auta které se s mojim nedají srovnat a že to jo, že ti švédi, volva a saab prý takové bývají, že je to dobré... a pak už byl klid a prošel jsem bez problémů. protože tam už to bylo neprůstřelné, prostě mechanicky tam nemohl nic najít ani kdyby chtěl. ale holt na emisích se dá "čarovat". fakt hajzlíci, strávil jsem tam navíc tehdy snad tři hodiny. pak mně kámoši brňáci říkali: vole, do slatiny NIKDY!!! to tady ví každý, měl ses zeptat. a nejpikantnější na tom ale je to, že od té doby se s autem nic nedělalo (krom výměny náplní). nic. a když jsem teda po dvou letech a po této zkušenosti přijel na STK radši do kyjova, tak na emisích naprostá pohoda. no problem. tak jsem se technika speciálně radši ptal, jestli je to OK, jak to probíhalo a jak na tom sábík je. borec hlásí: pane, máte to na 1 A, super. tak vám to tady radši tímto mým osobním příběhem sděluji – slatina NE. ale kam teda, to nevím

sorry za obšírnost, ale v kostce by to nedávalo smysl

defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)