luxusní

Moderátor: Miky_CZ
No jo,v čechystánu,co je neobvyklé nebo to není škodovka ,tak je to luxusní auto/špatné auto
Proč si nepokecat. Téma se jmenuje všeobecný pokec, zábava,... , od toho tu je,ne?Jenda píše:Pominuli fakt ze se tu uz tri stranky resi NIC, jen dodam ze byste meli cist.Je tam napsano v kolik mu tu botu dali,proc(stani na invalidovi,coz povazuju za kurwarnu,pokud on sam neni invalida) a v neposledni rade kdy ji sundali aby autak mohli odtahnout![]()
Parto ctete, nefabulujte. Je to proste blby,ja bych byl asi nasranej byt to moje auto ale rekl bych si ze bylo stesti ze jsem u nej nebyl. Autak mu urcite uhradej(skody).
Honza
Já si mám co říct s manželkou tak netlachám tady.Alone píše:Proč si nepokecat. Téma se jmenuje všeobecný pokec, zábava,... , od toho tu je,ne?Jenda píše:Pominuli fakt ze se tu uz tri stranky resi NIC, jen dodam ze byste meli cist.Je tam napsano v kolik mu tu botu dali,proc(stani na invalidovi,coz povazuju za kurwarnu,pokud on sam neni invalida) a v neposledni rade kdy ji sundali aby autak mohli odtahnout![]()
Parto ctete, nefabulujte. Je to proste blby,ja bych byl asi nasranej byt to moje auto ale rekl bych si ze bylo stesti ze jsem u nej nebyl. Autak mu urcite uhradej(skody).
Honza
Kde si o tom jinde máme pokecat, s manželkou?