Kontrolka ABS aTC
- reissinger
- tel.: 777008501
- auto: Disco I, P38
Kontrolka ABS aTC
Ahoj LR pratele. Pptreboval bych poradit se staleopakujicim se vzdorem kontrolek ABSaTc.Na mem RR P38 2.5 TD z roku 99 se nekdy pri projeti levotocive zatacky tyto kontrolky rozsviti.Stava se to velice nepravidelne,nedky hned za prvnim rohem a nekdy az po ujeti treba stovky km.Ale vzdy pouze v zatacce doleva.Po vypnuti klicku a novem nastartovani a ujeti par metru vse zhasne.A tak se to nekdy opakuje dokola. ABS jsem zkousel na mokre louce a zda se ,ze funguje jak ma.Doufam,ze jsem to napsal srozumitelne a jestli ne,tak se predem omlouvam.Dekuju za rady a preju peknej den prestoze tady v Pisku leje jako z konve. 

- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolka ABS aTC
zkresluje jedno z cidel na predni naprave. kontrola vycisteni popr vymena za jiny kus.
jeste by mohla byt velka vule na lozisku ale to by snad majitel poznal nejenom na kontrolkach ABS....
jeste by mohla byt velka vule na lozisku ale to by snad majitel poznal nejenom na kontrolkach ABS....

- reissinger
- tel.: 777008501
- auto: Disco I, P38
Re: Kontrolka ABS aTC
Diky za radu to cidlo urcite vyndam,vycistim a v ramci moznosi prohlidnu no a pak se uvidi.
Loziska by mela byt v poradku,protoze jsem vsechny ctyri kola nedavno kontroloval.presto se i na tohle podivam.To ale jenom proto,aby dusicka mela pokoj.
Az to vyresim,tak to sem hned dam.